Kia GT: Ta'avale ta'aloga a Korea e mafai ona taunu'u mai ile 2017

Anonim

O mea uma e faʻaalia ai o loʻo saunia e le Korean brand se taʻaloga taʻaloga o le a tuʻuina atu i le tausaga a sau.

O loʻo iloa e oʻo atu i le faaiuga o le sefulu tausaga, ua faʻamoemoe Kia e suia lona ata i se faʻailoga sili atu ona malosi ma taʻaloga, ma o lea, o lenei filosofia o le a faʻateleina ai le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga fou: Rio GT, Sportage GT ma Kia GT. E ui o le lua muamua o loʻo faʻatusalia e le faʻailoga, o le Kia GT e tatau lava ona alu i le gaosiga, faʻaaogaina le faʻauluina o le nofoaga fou o le Kia ma le Hyundai i Korea.

Albert Biermann, o le ulu o le Korean brand's performance department, na faʻamaonia le atinaʻeina o se pito i luga fou o le laina faʻatasi ai ma le taʻavale uili tua ma le tele o masini maualuga, lea e tatau ona faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le lima tausaga talu ai i le Frankfurt Motor. Faaali (i ata ).

VAAI FOI: Kia PacWest Adventure Sorento: Le Chameleon SUV

I tulaga faʻalelei, Peter Schreyer, ulu o le mamanu i Kia, faʻailoa mai o le faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga coupé e fa faitotoa. “O coupé e lua-faitotoa ua fai si pa'u. E manaia le atina'eina o se fa'ata'ita'iga fa'apenei, ae afai e leai se mana'oga, e le talafeagai", o lana tala lea. O lea o le Kia GT4 Stinger, na faʻaalia i le lua tausaga talu ai i le Detroit Motor Show, e foliga mai e le mafai ona alu i le gaosiga.

Ae mo le powertrains, mo le taimi nei, o se poloka V8 e foliga mai e le o se fesili, o le mea sili e foliga mai o le 2.0-lita turbo fa-cylinder gasoline engines ma le 3.3-lita V6 turbo o loʻo faʻaaogaina i le Kenese fou faʻataʻitaʻiga. O le isi sui malosi o le 200 hp 2.2 CRDI diesel engine variant o le Hyundai Santa Fe fou, lea na faʻataʻitaʻiina i le Nürburgring.

kia

Punavai: Ta'avale ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili