Ua tele atu taavale ua uma ona faatau atu nai lo le 2013. O le a la?

Anonim

O le dice na tatalaina talu mai le amataga o le tausaga. E tele atu ta'avale ua uma ona fa'atau atu nai lo le 2013. Su'e po'o le a le isi la'asaga.

Na fa'amoemoe le au fa'atau ta'avale e sologa lelei le 2014, peita'i e leai se tasi na sauni mo le mea na tupu ia Setema. Ma o le mea na tupu ua sili atu le tele o taʻavale ua faʻatau atu i le taimi nei nai lo le tausaga talu ai.

O le manaoga sa i ai sa i ai ituaiga e leai ni taavale fou e faatau atu. E le'i tuusaunoaina faailoga tau fefaatauaiga. Sa fai a latou meaaoga. E le gata i le teu fa'afaigaluegaina o feso'ota'iga, ae sili atu le mamafa o latou peti i luga o alalaupapa na ta'avale a'o tutupu mea.

O va'a o se tasi o na alavai. Faʻasalalauga e pei o le Volvo V40, faʻatasi ai ma se tau e latalata ile 25 afe euros, poʻo le Peugeot 508 fou, faʻatasi ai ma lisi masina i le tulaga o soʻo se faʻataʻitaʻiga i le vaega o loʻo i lalo, manino le alu ese mai manaʻoga o kamupani (vaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a e tupu i le Autonomous Taxation, lea e matua faʻasalaina ai taavale e sili atu nai lo le 25 afe euros).

I le isi itu, o kamupani sa tutu i luga pe a faʻatau taavale i tausaga talu ai nei. Na toe fa'aopoopo le umi o konekarate. Faamoemoe e sili atu aso.

Ua oo mai na aso. Na amata fa'atau e kamupani. Na suia e le Pfizer ana taavale e 200 i lenei tausaga. Estradas de Portugal, mo se faʻataʻitaʻiga, na toe faʻafouina lona vaʻa atoa - 320 taavale i le afa muamua o le tausaga. Ma Siemens - faʻatasi ai ma le 400 taʻavale i lana vaʻa - na faʻafaigaluegaina se isi pule o vaʻa.

Faitau atili