Automobile Ledger i le Mais Superior magazine o Fepuari

Anonim

Mais Superior (MS) ma Razão Automóvel e ave tala fou mai le lalolagi tau taavale i iunivesite a le atunuu i masina uma. Ae le gata i lea…

E pei ona masani ai mo le silia ma le 3 tausaga, o se tasi o itulau o le Mais Superior (MS) - o se mekasini e faʻatatau i tamaiti aʻoga iunivesete - o loʻo i ai le saofaga a Razão Automóvel.

vaai iinei lomiga uma o le Mais Superior Magazine

O le masina lenei, o tala fou e amata mai i le Simpsons i le auai o le SEAT i le MotoGP. E aunoa ma le faʻagaloina o mea taua tele: o le TOP 10 o taavale sili ona faʻatau atu i Potukale, ma la matou suʻega o le Hyundai i10 fou - vaʻai iinei.

O le autu o lenei masina ile MS: It's Singles Time!

O e saoloto ma le faʻamaoni, ma mo oe o le Aso Valentine o se faʻanoanoa o loto ma ulugalii i le alofa? Ae a pe a matou taʻu atu ia te oe o Fepuari 14 o loʻo faʻateleina foʻi, Aso Nofofua? Mais Superior e tuʻuina atu ia te oe fautuaga ile mea e fai i lenei aso, mea e fai mo nofofua ma mea sili ona lelei mo le faʻaogaina!

Ae o loʻo matou talanoa foʻi e uiga i musika o E le mafai ona e manumalo, Charlie Brown, le Lisboa Dance Festival, ma se poloketi a le FCSH e te iloa atili ai le aai o Lisbon.

Ae o le mea moni la matou Iuni a Tamaiti Aoga o le Masina mai le NOVA IMS!

Ave lau Superior Plus, ma fiafia faitau!

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili