New Ford Focus RS: uili uma ma sili atu i le 350hp

Anonim

E le mafai ona tatou faatali mo Fepuari 3rd. Tu'ua'ia le Ford Focus RS fou, lea o le a fa'ailoa i lea aso. O uili uma ma se afi 2.3 EcoBoost e sili atu i le 350hp o nisi ia o mafuaʻaga.

Mo le taimi nei, e itiiti se mea e iloa e uiga i le Ford Focus RS fou. Ae o le mea ua iloa, e mafai ona tu'u ai so'o se petrolhead ma tetete i lalo o lona tuasivi: uili uma ma le 50/50 torque tufatufaina; 2.3 EcoBoost afi e sili atu nai lo le 350hp (la matou mate); fa'amalologa fou; pusa aerodynamic ma foliga agavaa mo le Rally World Championship.

MESIN O LE TUAI: Ford Escort RS Cosworth, mai faʻatasiga i le auala

O le faʻaalia o faʻamatalaga uma o le RS fou ua faʻatulagaina mo Fepuari 3rd. I le taimi nei, ina ia faʻaosofia lou manaʻo, na faʻasalalau e Ford se vitio (faʻaalia) ma ni ata faʻamalosi o le "manu". Ona o ata faʻamalosi, o le a avea ma se mea e manatua pea, ole atu mo le "nafi i nifo", uiga pe a paʻi i le faʻavavevave ma le dexterity i le uili.

Na manaʻo foʻi le pailate Amerika o Ken Block e vaʻai i lenei faʻamatalaga mataʻutia o le Focus. O se vaega o mea na ia vaʻaia, na ia lafoina i luga o lana Instagram:

FESOASOANI: Va'ai tau mo le fou 2015 Ford Focus laina

Faitau atili