Jaguar Land Rover faʻasalalau fale fou i Slovakia

Anonim

O se vaega o faʻataʻitaʻiga a le Jaguar Land Rover Group o le a gaosia i le falegaosimea fou i Slovakia. O le fausiaina o lenei falegaosimea e amata i le tausaga fou.

E fiafia i le Silverstone Circuit, Jaguar Land Rover (JLR) faʻaauau pea ona faʻatumu le "faʻatau faʻatau". O le taimi lenei o le tala fou e uiga i le lumanaʻi JLR factory i le taulaga o Nitra, Slovakia. E ui i le iloiloina o isi nofoaga e pei o le Iunaite Setete ma Mekisiko, o le filifiliga o le aai Europa mo le faʻalauteleina o le faʻailoga na mafua ona o mea e pei o le sapalai o le sapalai ma le lelei o atinaʻe a le atunuʻu.

E LE'I MISIA: LeTourneau: le ta'avale pito sili ona tele i le lalolagi

O le tupe fa'aalu a le Jaguar Land Rover e £1 piliona o le a fa'afaigaluegaina le silia ma le 2,800 tagata ma o le a maua muamua le gaosiga o le 150,000 iunite. I le faaopoopo atu i lona "atunuu", Jaguar Land Rover e gaosia foi taavale i Pasila, Saina, Initia, ma Slovakia nei.

Ae mo faʻataʻitaʻiga, naʻo JLR na fai mai o ana fuafuaga o le fausiaina o se ituaiga fou o faʻataʻitaʻiga alumini fou uma. O le a tatou vaʻai i se tupulaga fou o Land Rover Defender na fanau mai i Slovakia?

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili