O lenei simulator o le Potukale ma e manaʻo e faʻatoʻilalo le lalolagi

Anonim

O le simulator taʻavale sili ona faʻaleleia e taʻua o Quantic e Simology, o loʻo i ai le "toto" Potukale ma tulaga faʻatekonolosi tulaga ese i le lalolagi atoa.

Quantic e Simology ua faʻapipiʻiina i tioata e tolu-dimensional, o le tolu faʻaaliga, mea faʻataʻitaʻiga i tua, o le tele o tunings ma se faiga faʻafefe faʻapitoa e mafai ona fetuʻunaʻi. O le pito i luga o le Potukale "meataalo" e fetaui lelei foi ma ituaiga autu uma o peripherals i luga o le maketi, faapea foi ma taaloga vitio faavaomalo sili ona faamanuiaina. E mafai e tagata taaalo ona filifili i le va o auala e tolu e matamata ai i taʻaloga: faʻataʻitaʻiga mata, e ala i lau faʻapipiʻi tolu poʻo tioata moni.

FESOASOANI: Ae a pe a matou taʻu atu ia te oe o loʻo i ai se simulator avetaʻavale ma taavale moni?

O le poloketi paionia i Potukale o le a faʻaalia ma faʻataʻitaʻiga i le taimi o le ExpoMecânica 2016 - 3rd Exhibition of Auto Equipment, Services and Parts, faʻatulagaina e KiKai Eventos i Exponor - Porto International Fair, mai le 15 i le 17 Aperila. O lenei tausaga, o le a agai atu le simulator Potukale i le Nürburgring, i le taimi o le SimRacing Expo.

O loʻo i ai pea i le faagasologa o le pateni, Quantic e Simology e faʻamoemoe e avea ma faʻaiʻuga o le 10 tausaga o le faʻamaoni ma suʻesuʻega. E tusa ai ma le tala a Nuno Ferreira, le tagata fai pisinisi Potukale i tua atu o Quantic e Simology, o le faʻavaomaloina o le poloketi "e manino lava o le sini o loʻo i luga o le tafailagi o le Simology team", i le maeʻa ai o lona faʻaogaina ma le faʻamalosia i Potukale, e tusa lava pe pasia le pisinisi faʻatau pisinisi. .sili atu mai fafo.

2c5e1f20-a201-4950-a9f2-f38870b11126
57c0559a7b77f8ae5344d3edd38982d0020617ee

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili