Delahaye USA Pacific: O se toe fo'i tele i le taimi ua tuana'i

Anonim

I taimi talu ai nei, ua matou molimauina le fanau mai o nisi o ituaiga e amata a latou gaioiga fau taavale e faʻavae i luga o le faʻamatalaga faʻaonaponei o ata na musuia ai i latou. O le tulaga lea i Delahaye USA, ma lona Pasefika.

O le Delahaye USA Pacific o se saafiafiga matagofie ma musuia i le lauiloa Bugatti Type 57SC Atlantic, o se tasi o taavale sili ona matagofie o le 30's (atonu ...) ma le faʻaogaina ma le taugata.

Bugatti Type 57SC Atlantic
Bugatti Type 57SC Atlantic

O fua o le faaaliga a Jean Bugatti, le atalii o le na faavaeina Ettore Bugatti, o le Ituaiga 57 na aliali mai i le 1934 ma lona matagofie matagofie na mafai ai ona faatumauina lona manuia faapisinisi seia oo i le 1940. O le Type 57SC Atlantic e na o le 43 na gaosia iunite.

O se tasi oi latou e patino i le tusitala lauiloa Ralph Lauren, ua lauiloa i le i ai o se tuufaatasiga sili ona manaia o taavale mai fafo. O loʻo ia te ia se 1938 Bugatti Type 57SC Atlantic e faʻatauina i le $ 40 miliona, o se iunite na faʻaaogaina e Derahaye USA e fausia ai lona faʻaaloalo atoatoa i le vaitau faʻaonaponei o sea masini.

E tusa ai ma le Delahaye USA, o le Pasefika e le na o se faʻataʻitaʻiga o le Type 57SC Atlantic o ni tagata mamanu ma tufuga e pei o Erik Kouk, Jean De Dobbeleer, Crayville ma isi, faʻaaloalo i le uluaʻi vaʻaiga a Ettore Bugatti, faʻatapulaʻaina i latou lava i le faʻaleleia ma le fetuutuunai o se tasi. .o le oloa lava ia e maoae.

2014-Delahaye-USA-Pacific-Static-7-1280x800

Ma e fa'afefea ona faia e lenei fa'aonaponei fa'aonaponei o se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i mea uma e ese mai na'o se fa'atusa?

Sei o tatou amata i le chassis ma bodywork, lea e 25.4cm le sili atu o le uʻamea uʻamea uʻamea nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua, e mafai ai ona faʻaoga lelei le avanoa i totonu.

O lo'o iai fo'i se mea fou a le tino. E le pei o le uamea sa fa'aaogaina i le 1930, o le tino o le Pasefika o lo'o i totonu o le Fiberglass ma le Carbon Fiber, lea e mafai ai ona fa'aitiitia le tele o tau ma fa'afaigofie ai le taulimaina ona e leai se lavelave o galuega e mana'omia e le sila. Peita'i, ua toe fa'afo'i fo'i fa'aputu fa'atasi tu'ufa'atasi e pei ona iai i le fa'ata'ita'iga muamua.

2014-Delahaye-USA-Pacific-Static-4-1280x800

Mo le faʻaosoina o le Pasefika, Derahaye USA na sailia le tautua a le 5-lita BMW V12 iunite, faʻatasi ma le 4-saosaoa otometi faʻasalalau.

I le fa'amalologa, atonu o le a vave lava ona manatu se tasi o le Pasefika o lo'o fa'aauupegaina i polokalame fou, ae 'aua ne'i fa'avalea. Delahaye USA na alu mo le filifiliga masani ma o le Pasefika o loʻo i ai lau puna i luga o le 2 au ma le pito i tua o le Ford e aofia ai le eseesega.

I totonu o loʻo i ai a matou faʻafiafiaga e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga faʻavae, ae faʻatasi ai ma nisi faʻafouga, e pei o faʻamalama eletise, servo fesoasoani taofi, faʻatonuga eletise ma le ea malulu. Ina ia tuʻuina atu le paʻi mulimuli o le faʻaleleia, o mea uma i totonu e sau mai Mercedes-Benz.

2014-Delahaye-USA-Pacific-Interior-2-1280x800

Ae paga lea, e leai ni fa'amatalaga e iloa e uiga i le fa'atinoga o lenei fa'afiafiaga fa'aonapo nei. Delahaye USA e ofoina atu ni lomiga se lua e faʻavae i luga o le Type 57SC Atlantic: le Bella Figura Coupé ma le Pacific Fastback i le pusa pusa.

Mo i latou uma o loʻo fiafia i isi faʻataʻitaʻiga i lena taimi, Delahaye e naʻo le ofoina atu o le chassis atoa, mulimuli ane manaʻomia le faʻatinoina o se tino e tofo. O tau e naʻo avanoa i luga ole talosaga, ae e mautinoa o le a tatou talanoa e uiga i tau e maualalo ifo nai lo mea na fuafuaina e le iunite a Ralph Lauren…

Delahaye USA Pacific: O se toe fo'i tele i le taimi ua tuana'i 27604_5

Faitau atili