Estoril Experience Day ua uma ia Mati 18th ma aumaia le tele o tala fou

Anonim

O le mea na tupu ma le i ai o fa'aaliga fa'apitonu'u ma fa'ailoga, Estoril Experience Day e sili mamao atu i tua atu o le ta'aloga faigofie, e aofia ai fo'i isi pou e ono e fiafia i ai: Maketi Ta'avale, Maketi Moto, Maketi Mea'ai, Maketi Olaga, Maketi Fa'atinoga ma Maketi Fafine. O maketi na salalau solo i luga o pusa e iva i totonu o le malae o le Circuito do Estoril.

I le faʻaopoopoga i nei mea faʻapitoa, o le a mafai foi e tagata asiasi ona faʻataʻitaʻiina taʻavale lua ma taʻavale fa, faʻaopoopo i le faʻafesoʻotaʻi, latalata, i totonu o se sone e taʻua o le "lanumeamata", ma le tele o eletise go-karts, uila, uila afi ma quadricycles.

"E pei ona faʻaalia e le toʻatele o tagata e asiasi mai ia i matou, matou te talitonu o mea na tutupu i le Estoril Experience Day e le naʻo i latou o loʻo vaʻavaʻai e fiafia i luga o le auala", o le tala lea a Tiago Raposo Magalhães, e nafa ma CRM Motorsport, le faʻalapotopotoga e faʻalauiloaina Estoril Aso o Aafiaga.

Estoril Experience Day 2018

Fa'aopoopo mai, "matou te manana'o ia fa'amautinoa o suiga na faia i le Estoril Experience Day e le gata ina fa'afiafiaina i latou e alolofa i le lua ma le fa-uili, ae fa'apea fo'i ma aiga o lo'o fa'atasi ma i latou."

Paddock ma tulafono fa'asalalau fou

Ona o le faʻatulagaina fou o le avanoa, "o le saoasaoa i luga o auala faʻasalalau faʻatagaina i totonu o le paddock ua faʻatapulaʻaina nei i le 15 km / h, ae o le paka o le a faʻatulagaina i vaega ma tulaga na lesitala ai tagata auai".

Estoril Experience Day

O le mea mulimuli, tau lava ina manatua, e faaopoopo atu i le lomiga ua faatulaga mo lenei Aso Sa, o le a toe faia le Estoril Experience Day ia Me 6th, Iulai 15th, Setema 16th ma Tesema 2nd.

Estoril Experience Day

Faitau atili