2016 o se tausaga o le tuputupu aʻe mo Mazda

Anonim

O loʻo faʻaauau pea ona tupu le faʻailoga Iapani i le maketi a Europa aemaise lava i le maketi a le atunuʻu.

Mo le tausaga lona fa, na toe faʻamauina ai e Mazda le faʻatupulaia o faʻatauga lua-numera i Europa, faʻatasi ai ma le 240,000 taʻavale na faʻatau atu, e tutusa ma le 12% faʻaopoopoga i le voluma faʻatusatusa i le 2015.

I le tulaga faaleatunuu, o le tuputupu aʻe na sili atu ona faʻaalia. Na faʻamauina e Potukale le maualuga maualuga i le 2016 i totonu o maketi a le atunuʻu, faʻatasi ai ma le siʻitia o le 80%, e sili atu i maketi a Italia (53%) ma Aialani (35%). A oʻo mai i faʻataʻitaʻiga lava ia, o SUV e tumau pea le faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa. O le Mazda CX-5 na toe avea ma faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa a Iapani i luga o le konetineta tuai, sosoo ai ma le CX-3 sili atu ona laʻititi. Faʻatasi, o faʻataʻitaʻiga e lua e tusa ma le afa o le faʻatauga o le faʻailoga.

E LE'I MISIA: Fai mai Mazda "leai" ile RX-9. O mafuaaga ia.

"Pe a ou tilotilo i nei tausaga sosoo e fa o le tuputupu ae malosi, ou te manatu, sili atu i mea uma, o le CX-5. Na ia amataina le augatupulaga o loʻo i ai nei o faʻataʻitaʻiga Mazda manumalo e ala i le faʻalauiloaina o tekinolosi SKYACTIV ma le mamanu KODO. Na vave ona avea ma a matou faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu ma o loʻo i ai, e ui lava o le taimi nei o le ofo sili ona tuai i la matou vaega o loʻo iai nei."

Martijn ten Brink, Sui Peresetene o Faʻatauga mo Mazda Motor Europe

I le 2017, Mazda o le a faʻalauiloa le Mazda6 fou ia Ianuari, sosoo ai ma le CX-5 fou, Mazda3 ma MX-5 RF.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili