Fa'alogo lelei pailate! Hyundai i30 N TCR oka ua uma ona tatala

Anonim

Talu mai le 2015, tausaga o le amataga o le vaega o le TCR (taavale taʻavale), o siamupini i lalo o lenei tulafono e leʻi taofia le faʻateleina. O le Hyundai o se tasi lea o ituaiga na fia auai i lenei tauvaga, lea na ausia ai taunuuga lelei (faitau atoa amata grids) i le lalolagi atoa. O le tauvaga o le vaega o le TCR, o le maualalo o tau o le mauaina ma le taugofie o le tausiga o taavale, ua faailoa mai o mafuaaga autu mo le manuia o lenei fua.

Hyundai i30 N TCR

I le taimi nei, i le SEAT lauiloa Leon TCR, Volkswagen Golf GTI TCR, Honda Civic TCR ma isi tauva, auai i le Hyundai i30 N TCR fou. O le vaitaimi o le poloaiga na tatalaina i lenei vaiaso ma faʻamasinoina e ala i faʻaiʻuga muamua o le Hyundai i30 N TCR, e le tatau ona le lava le faʻatonuga mo le ituaiga Korea.

E fia le tau o le Hyundai i30 N TCR?

E foliga mai o le tauvaga a le Hyundai i le tau o loʻo faʻalautele atu i auaunaga a le Hyundai Motorsport (HM), le matagaluega taʻaloga a Korea e faʻavae i Alzenau (Siamani). Soʻo se tasi e manaʻo e tauva ma le Hyundai i30 N TCR e tatau ona totogi 128 000 euros - o se aofaʻiga o le ai ai se faʻaitiitiga o le 4000 euros mo faʻasalaga muamua.

E tusa ai ma le faʻailoga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, o le ai ai faʻamalosi mo 'au e faʻatau le sili atu ma le tasi le iunite, e taua i le tau o vaega lagolago. O lo'o iai fo'i se pusa fa'auma - fa'apitoa mo tu'uga ta'avale - fa'apipi'i i se faiga ABS fa'apitoa, se fa'asu'u fa'aopoopo fa'aopoopo ma se seti o molī fa'amama umi. O le mataʻituina o 'au e HM inisinia o le a faʻaauau pea, ina ia faʻaauau pea le faʻaleleia o le Hyundai i30 N TCR.

Hyundai i30 N TCR fa'atasi ma le fa'atauva'a muamua

O le Hyundai i30 N TCR na ulufale i le tauvaga i le vae taumatau. O Gabriele Tarquini, o ia o se tasi o avetaavale nafa ma le atinaʻeina o le taʻavale, na ausia ni manumalo se lua ma se tulaga maualuga i tuuga muamua e lua i le amataga o le taavale. Muamua i le TCR International Series ma le lona lua i le TCR Europe Trophy.

Faitau atili