Mercedes CLK GTR AMG seasea fa'atau

Anonim

O lo'o i ai tala lelei mo oe e le au fa'afiafia ma le au milionea: o le 2000 Mercedes CLK GTR AMG o lo'o fa'atau atu ile Jameslist.com.

Soo se tagata fiafia o le a moemiti puupuu i lenei vaega o mea tau taavale, ae peitai, na o le miliona miliona na te aveina lenei Mercedes i le fale. O loʻo talosagaina e le tagata faʻasalalauga le 1.5 miliona tala Amerika (e tusa ma le 1 miliona ma le 120 afe euros), o se tau o le a tuua ai le 99% o tagata fiafia mai lenei tuuga. O le ituaiga Siamani na fausia na o le 25 iunite (20 coupé ma 5 roadsters) o lenei faʻataʻitaʻiga seasea, ona o se tasi na manatu o se manatu lelei le vaʻai i se tauvaga taʻavale solo i luga o auala lautele. Manuia Mercedes!

Mercedes CLK GTR AMG

O lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e sau ma le numera o taavale Numera 17 ma faʻailogaina le 2,401 kilomita o loʻo ufiufi. O se numera e te lagona ai le faanoanoa pe a mafaufau i le matua o le taʻavale - toetoe lava o le tagata e ona na o le 185 kilomita i le tausaga o lenei CLK GTR AMG matagofie. I le tasi itu, e mafai ona e malamalama i le leai o se faʻaoga, ae i le isi ... A uma, o se tasi lea o na taavale o loʻo vaʻaia o se tupe faʻaalu ae le o se "faʻaalu".

O lenei Mercedes o lo'o iai le 6.9 lita V12 e maua ai le 612 hp ma le 731 Nm o le maualuga maualuga. E sili atu nai lo le malosi e faʻapipiʻi ai i matou i le nofoa i le saoasaoa o le 3.8 sekone mai le 0 i le 100 km / h, aʻo le saoasaoa maualuga "tumau" i le 320 km / h.

Mercedes CLK GTR AMG
Mercedes CLK GTR AMG seasea fa'atau 27711_3

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili