EV6. Ole Kia sili ona vave o le eletise ma ua matou vaʻai i ai "ola ma lanu"

Anonim

O LE Kia EV6 o le faʻataʻitaʻiga lea o le a "faatonuina" le osofaʻiga eletise a Kia i tausaga a sau ma ua uma ona tatou vaʻai i ai, i le faʻaaliga a le atunuʻu (static) o le faʻataʻitaʻiga.

E leʻi mafai ona matou aveina, ae ua uma ona matou nofo i lalo i totonu, faamemelo i ona vaega ma suʻesuʻe lona fale.

E moni o Kia ua i ai ni faʻataʻitaʻiga eletise se lua (e-Soul ma le e-Niro), ae o lenei EV6 o le muamua lea e maua mai i le E-GMP, le faʻavae faʻapitoa mo eletise, o le mea lava e tasi tatou te maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le IONIQ 5.

Kia Vibe EV6 2

Ola, o le 4680 mita le umi ma le 1880 mita le lautele e lagona ai e se tasi, faatasi ai ma le EV6 o loʻo faʻaalia ai se malosi sili atu nai lo ata na folafolaina.

Ma afai e moni lenei mea mo le pito i fafo, faʻailogaina e le saini malamalama faʻapitoa a le LED, o le laina pito i lalo o le taualuga ma le laina tauʻau mamafa musele, e moni foi mo le vaega pasese.

I totonu, o le faʻamaeʻaina minimalist, o nofoa sili ona slim ma lau e lua o le laulau meafaigaluega numera ma le faiga infotainment, lea o loʻo faʻapipiʻiina i autafa ma faia se laulau faʻalava tele, tu i fafo.

Kia_Vibe_EV6_12-2

E ese le ea ma le malamalama, o nofoa pito i tua e sili ona tu ai lenei fale, ona o le avanoa e ofoina atu i le maualuga o vae.

Ae ui i lea, o le maualuga mo le ulu e le sili ona limafoaʻi ma afai e sili atu i le 1.85 mita le maualuga e mafai ona latou maua se "faʻafeiloaʻi vave" ma le taualuga. Ae ui i lea, e taua le manatua o le iunite na matou nonofo ai o loʻo faʻaauau pea ona faia, ma o se suiga i le tulaga mulimuli o nofoa pito i tua o loʻo mafaufauina.

Kia Vibe EV6 totonu

O loʻo maua le Kia EV6 i le lua maa tetele - 58 kWh ma le 77.4 kWh - e mafai ona tuʻufaʻatasia uma i tua-naʻo le taʻavale (se afi eletise faʻapipiʻi i luga o le axle tua) poʻo le 4 × 4 drive (se afi eletise lona lua o loʻo faʻapipiʻi i le pito i tua. ) axle luma).

O le mauaina o le laina o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga 2WD (uʻu uili tua) faʻatasi ma le 170 hp poʻo le 229 hp (faʻatasi ai ma le tulaga masani poʻo le faʻaopoopoga o le maa, i le faasologa), ae o le EV6 AWD (uili uma) e iai le maualuga o gaioiga o le 235 hp poʻo le 325 hp (ma 605 Nm i le tulaga mulimuli).

Kia Vibe EV6 9
O le EV6 e ofoina atu le 520 lita o le gafatia i totonu o le ogalaau, lea e faaopoopo i ai le isi 52 lita i lalo o le pito i luma (poʻo le 20 lita i le 4 × 4 version, ona o loʻo i ai se afi eletise lona lua i luma).

Ole pito sili ona mamana ole laina ole GT, lea e na'o avanoa ile maa tele ma ofoina 584 hp ma le 740 Nm maua mai afi eletise e lua. Faʻafetai i lenei mea, o le a avea ma Kia sili ona vave, aua e "faʻaalu" naʻo le 3.5s i le fana mai le 0 i le 100 km / h.

O le taunuu mai o le EV6 o loʻo faʻatusalia ai le faʻataunuʻuina o se faʻagasologa faʻavavevave o suiga o la tatou faʻailoga, e le gata i le tulaga o oloa ma i totonu o pisinisi uma ma pisinisi.

João Seabra, faatonu aoao o Kia Potukale

I Potukale

Ole laina ole EV6 ole a aofia ai fa'asologa e tolu: Ea (ma le 58 kWh maa), GT-Line (77.4 kWh) ma le GT (4x4 ma le 77.4 kWh).

I le Air version, faʻatasi ai ma le taʻavale tua-uili ma le 58 kWh maa, fai mai Kia se laina taamilosaga WLTP o 400 km, o se numera e oʻo atu i le 475 km i le GT-Line version ma le taʻavale tua ma le 77.4 kWh maa.

Kia Vibe EV6 8

O le pito i luga-o-le-vaega version, le GT ma le maa o le 77.4 kWh ma le 4 × 4 traction, o le Kia EV6 o le a mafai ona ufiufi i le 510 km o le tutoʻatasi i luga o se totogi e tasi. Tau uma:

  • Kia EV6 Air (58 kWh) — mai €43,950
  • Kia EV6 GT-Line (77.4 kWh) — 49,950 euros
  • Kia EV6 GT (4×4 ma le 77.4 kWh) — 64,950 euros

O le EV6 o loʻo avanoa nei mo le faʻatonuga i Potukale, ae o iunite muamua e naʻo le faʻaiʻuga o Setema poʻo le amataga o Oketopa. O le GT version e na'o le fa'ai'uga o le afa muamua o le tausaga fou.

Kia Portugal na tatalaina i luga ole laiga tusi muamua mo le EV6 i le faaiuga o Iuni, ua uma ona resitalaina 30 poloaiga sainia (totogiina o le lua afe euros).

Kia Vibe EV6 4

Fa'alauiloa i luga ole tulaga Kia Vibe

O le fa'alauiloaina o le Kia EV6 fou o lo'o fa'ailogaina fo'i i le va'aiga fa'ava-o-malo o Kia Vibe, o se fa'afuainumera fa'akomepiuta na fausia e Kia Potukale e mafai ai ona fa'ata'ita'iina fa'ata'ita'iga fa'apitoa mai fale 'oloa Kia Vibe.

"O tagata atamai numera e lua o loʻo ofoina atu faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le vaʻaiga mai le Kia Vibe studios i luga o le Live Video o le a faʻatasi ma isi tagata tomai faapitoa e tolu e tali atu i le manaʻoga ma le tele o le tele o talosaga e sau mai Potukale ma isi atunuu Europa o loʻo oʻo mai faia lenei tulaga. lou fa'avae mo le vavalalata i tagata fa'atau EV6, fa'aalia Kia Potukale i se fa'amatalaga.

Kia Vibe EV6 3

O lenei poloketi, na faia i Potukale, e mafai ai ona e faia laasaga uma i le faʻatauina o se taavale fou e aunoa ma le tuua o lou fale, e aofia ai le faʻatagaina o aitalafu.

Su'e lau isi ta'avale

Faitau atili