New Citroën C4 Picasso: Sili mo le itiiti | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

O Potukale o le tulaga filifilia lea e faʻaalia i le lalolagi le Citroën C4 Picasso fou. Talu ai e le mafai, o le Reason Automobile sa i ai ma taʻu atu ia te oe pe na faapefea.

Tolu miliona iunite mulimuli ane, o le Citroën sili ona manuia minivan, le C4 Picasso, na oso i le maketi ma ni finauga fou. E sili atu le mafanafana, sili atu meafaigaluega ae sili atu le malosi ma tekinolosi. O folafolaga ia na faia e le faʻailoga Farani. Ae o le a tuʻuina atu e le Citroën C4 Picasso?

O le mea lena na matou taumafai e iloa i aso faigata e lua na matou faʻaaluina le C4 Picassso i luga o auala o Sintra, Cascais ma Lisbon.

suiga atoa

Citroen C4 Picasso25 fou

Mai le Citroën C4 Picasso tuai, lea ua le toe galue, naʻo le igoa o loʻo totoe. O le Citroën C4 Picasso fou o se faʻataʻitaʻiga fou, faia mai le eleele i luga i luga ole PSA Group's platform fou, le EMP2. O se faʻavae faʻavae o le a avea o se "moe" mo le tele o faʻataʻitaʻiga o le vaega ma o lena, i le tulaga faʻapitoa o le Citroën C4 Picasso fou, na mafai ai ona paʻu le mamafa o le 140 kg pe a faʻatusatusa i le augatupulaga muamua. I faaupuga faʻatusatusa, i aso nei o le Citroën C4 Picasso e mamafa e pei o lona uso C3 Picasso. Mata'ina.

Ae e le uma le tala i inei. O le Visionspace concept na maua ai se manatu fou: Tecnoespace. O le pito i fafo ua le toe avea ma totonugalemu mo i latou o malaga i luga o le Citroën C4 Picasso, e pei ona masani ai. Faatasi ai ma le manatu fou Tecnoespace, o le faailoga "double-chevron" ua faamoemoe e aumai le pito i fafo i totonu o le taavale.

Citroen C4 Picasso12 fou

I le pito i luma ua i ai nei le matou dashboard faʻaonaponei, faʻafiafia i le mata ma paʻi, lea o le moli o le 12-inisi le maualuga-resolution screen, lea e mafai ona tatou vaʻaia ai faʻamatalaga autu o le avetaavale ma isi mea e pei o le matamataina o ata ma le mataʻituina o fesoasoani eletise - fesoasoani i le tausiga o le auala, lapataiga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, pulea le vaivai, faʻaogaina o le folauga, paka taʻavale, ma isi. O lo'o i lalo le isi lau la'ititi mo le tau, leo ma le fa'aogaina o galuega. I le si'osi'omaga o le po, o pupuni, fa'atasi ai ma moli ambient. latou te maua le faagaeetia ae le faalavelave. E mataʻina foʻi le nofoa pasese ma le siʻitia mo vae, o se "meaalofa" e foliga mai na kopiina mai le vasega pisinisi o vaalele.

I le aotelega, o le auala o loʻo faʻatulagaina totonu, e le gata i le faʻatinoina ma le faʻalelei, e leai se masalosalo. O le 'au lava lea na mamanuina le DS range o le 'au lava lea e tasi na sainia lenei augatupulaga fou o le Citroën MPV.

Citroen C4 Picasso14 fou

Ona o le faʻaaogaina o le fausaga fou EMP2, o le C4 Picasso ua 6 senitimita le puʻupuʻu nai lo le muamua, e 7 senitimita pupuu ma itiiti le lautele, ma o le uili uila ua faʻatupulaia e tusa ma le 7 senitimita. Mulimuli ane, matou te taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻaalia nei suiga i le amio a le C4 Picasso, aua o totonu, e ui lava i nei faʻaitiitiga fafo, o le faʻataʻitaʻiga Farani o loʻo faʻaauau pea ona "taulima" le tauvaga.

i luga o le auala

Citroen C4 Picasso5 fou

Ose ofo fiafia. O le fa'atonuga lelei o le tupulaga ua mavae ua tu'uina atu i se tulaga e sili atu le malosi. O suʻesuʻega a le faʻailoga Farani fai mai o tagata faʻatau fou i le vaega MPV e manaʻo - faʻaopoopo i le avanoa i luga o le vaʻa ma le faigofie o le faʻaogaina - o se vaega sili atu ona lagona. Fa'ailoga i le fa'atusaina o SUV's, na fa'ae'eina e Citroen lenei C4 Picasso ma uiga fa'amalosi e tatau ona matauina. O le a tutusa ma le Ford C-Max? E foliga mai, ae e tatau ona nofo le leoleo mo se isi taimi ...

O le fa'atuputeleina o uili, o le maualalo o le mamafa atoa ma le tele o fua o le tino e maua ai le C4 Picasso i tausaga mama mai lona muamua. E le o se ta'aloga (to'a...) ae e sili atu le fa'afiafiaina nai lo le mea e te mafaufau i ai.

O le 115hp 1.6 eHDI afi o loʻo lelei foʻi. Vave ma agavaʻa pe a manaʻomia, matou te leʻi lagona lava le faʻamaʻi "tele taʻavale mo sina afi" i luga o lenei Picasso. O le mea moni, so'o se taimi lava matou te lolomia ai fati e sili atu le ola (o nisi taimi e sili atu nai lo le faitau…) na te fa'atasi ma i matou ma le mama. I leo filemu ma e aunoa ma se popolega tele e uiga i le taumafaina, na mafai ona matou ausia se averesi manaia o le 6.1 L/100km.

Fa'ai'uga: o se Citroën moni

Citroen C4 Picasso1 fou

Le Citroen C4 Picasso o loʻo sili atu ona lelei i tulaga uma. I uiga lelei na matou iloaina uma - ma na maua ai le 3 miliona iunite faʻatau - na faʻaopoopoina ni faʻamatalaga fou e folafola ai le faia o lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻatauga manuia. O le mamanu e fiafia pe le fiafia. Ae e tatau ona tatou fai atu o le ola, o laina e sili atu le maliliega nai lo ata na faʻaalia i le amataga, ma le faʻamamafa i luga o moli faʻatasi ma le lua 3D i tua. I totonu, o le tele o mata o le LED o le a faʻamaonia le manuia, o lenei C4 Picasso o loʻo i ai uma le "pampering" ma nisi mea e te faʻamoemoeina mai se taavale Farani.

I le aotelega, o le Citroen C4 Picasso o se mea e ofo ai. Ma faaletonu? E mautinoa lava o loʻo i ai i latou, ae pei o isi faʻataʻitaʻiga, i aso nei e leai se taʻavale e iai ni faʻaletonu e talafeagai mo le igoa. O le faamaoniga na misi. Citroën ua toe foʻi i lona amataga: tekinolosi, faʻamalosi faʻamalosi ma le tele o faʻamafanafanaga. Ma o nei mea uma mai € 24,900, e le leaga…

Citroën C4 Picasso lisi tau:

-1.6 HDi 90 CV Tosina: €24,900

-1.6 eHDi 90 CV Tosina (pusa pailate): €25,700

-1.6 eHDi 90 CV Seduction (pusa pailate): €26 400

-1.6 eHDi 115 CV Fa'asesē: €28,500

-1.6 eHDi 115 CV Malosi: €30 400

-1.6 eHDi 115 CV Seduction (pusa pailate): €29,000

-1.6 eHDi 115 CV Fa'apitoa (pusa pailate): €33 200

New Citroën C4 Picasso: Sili mo le itiiti | Tusi Tusi Ta'avale 27737_6

Tu'u mai la matou itulau Facebook ma ta'u mai ou manatu i lenei Citröen C4 Picasso fou.

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili