O le augatupulaga fou o le Porsche 911 ua uma ona "gaioi"

Anonim

O le faʻaofiina o se fesuiaiga faʻafefiloi o le a avea ma se tasi o foliga fou fou o le Porsche 911 fou.

O le isi augatupulaga Porsche 911 e le o faʻamoemoeina e taia le auala seia oʻo i le 2019, ma o le Stuttgart brand o loʻo galue i se sui o le tupulaga o loʻo i ai nei (991.2). I faaupuga faʻalelei, o le ata na nofoia e Porsche e tatau ona tumau pea e le suia (le masani ...). Ae e tusa ai ma le Taʻavale ma le Avetaʻavale, o le faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa a le Stuttgart e faʻamoemoe e faʻateleina le faʻaopoopoga i ona fua.

Mo le taimi nei, o se tasi o mea mautinoa o le tulaga afi 'flat-six' i tua o le au pito i tua . E ui lava na tuuina atu e Porsche le "lima o le fiafia" ma le 911 RSR fou, faʻapipiʻiina i se afi faʻatulagaina tutotonu, o le isi gaosiga 911 o le a taofia le afi "i le nofoaga sese". I lenei auala, e le gata ina aloese mai le Porsche i le solia o se tu masani ua uma ona avea ma se vaega o le faailoga o le faailoga, e pulea foi e sefe avanoa mo nofoa pito i tua e lua.

E LE'I MISIA: E fia se tupe e te avatu mo se Porsche 911 R fa'aaogaina?

E ui lava i lea, e pei ona tupu mo ni nai tausaga i le taimi nei, o le a toe tosoina e le Porsche le afi teisi atu i le ogatotonu o le chassis, ina ia mafai ai ona tufatufa atu le mamafa i le va o axles.

2016-porsche-911-turbo-s

E fa'apea fo'i i le fa'atatau i le afi, o le au puipui fa'amaoni o poloka o ono faafeagai pomu e mafai ona mautinoa. Afai ei ai ni masalosaloga, o le fa-silinder turbo masini o le 718 Cayman ma Boxster o le a le faʻaaogaina i le Porsche 911 fou.

Ae mo le suiga hybrid i le lumanaʻi, Oliver Blume, Pule Sili o le ituaiga Siamani, ua uma ona faʻamaonia le faʻaaogaina o isi masini i luga o le vaega atoa o Porsche, e aofia ai le 911. O le mea lea, e tatau ona faʻamoemoeina o le a avea lea ma se tasi o tala fou a le isi faʻataʻitaʻiga, lea o le a mafai ona faitau ma le tasi tuto'atasi i le 100% eletise ala ile 50 kilomita.

Punavai: Ta'avale Ma Aveta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili