Audi Mesarthim F-Tron Manatu: faaniukilia malosi

Anonim

E i ai ni vae e savali ai le galuega fa'afoma'i ma le fou a Rusia Grigory Gorin?

O se ta'avale ta'aloga sili ma le mana e le fa'atapula'aina ae toetoe a leai se a'afiaga o le si'osi'omaga? E foliga mai o se manatu mai le mafaufau faapisinisi o Elon Musk (o lē e ona Tesla), ae e leai. O le poloketi e ana ia Grigory Gorin, o se tagata faufau Rusia e mana'o e suia le lalolagi - po'o le mea sili o le auala o loʻo galue ai taʻavale taʻavale.

O le Audi Mesarthim F-Tron Concept o se ta'avale ta'aloga e foliga mai i le lumana'i e fa'amalosia e le malosi faaniukilia e ala i se faiga tapuni lavelave e le mana'omia ai so'o se suau'u po'o ni puna mai fafo.

O le fa'aogaina o le afi e fa'apea: e ala i le vevela e fa'atupuina e le fusion reactor (fa'afeso'ota'i ma plasma injectors), o se seti o masini e gaosia ai le ausa e fa'agaioi ai le turbine. I le isi itu, o le turbine e fesoʻotaʻi atu i se afi afi e faʻatumuina maa, fafaga afi eletise e fa o loʻo i tafatafa o uili. O pendulums e fesoasoani i le faʻavavevave e nafa foi ma le tuʻuina atu o le malosi i le plasma injectors, aʻo faʻamautinoa e condenser e mafai ona toe faʻaaogaina uma le ausa i se faiga faʻasolosolo.

Audi Mesarthim F-Tron Concept (2)
Audi Mesarthim F-Tron Manatu: faaniukilia malosi 27765_2

Vaai foi: Faraday Future Concepts Amata ona Tofotofo i luga o le Auala Lautele

Ae e le gata ai iina le fa'afouina o tekonolosi. Mo le fausaga o totonu o le ta'avale, na fausia ai e Grigory Gorin se ta'avale monocoque u'amea mama - fa'aigoa o le "Solid Cage" - faia i se lomitusi 3D. Ina ia faʻatagaina le toe faʻaleleia ma le faʻaleleia o le afi, na filifili ai le mamanu Rusia mo se fausaga faʻatasi ai ma vaega e mafai ona aveese.

O le pulea o taavale e faia e ala i le Magnetic Hydro-Dynamic System, e mafai ona fa'atupuina se fa'atonuga fa'aletonu ma fa'asoa le mamafa o le ta'avale e tusa ai ma le saoasaoa ma le ta'avale. E ala i le vai mageta - o loʻo teuina i totonu o se tane i lalo o le taʻavale - lea e tali atu ma se faʻapitoa faʻamaneta o le fola, o le taʻavale taʻavale e sili atu ona lelei le taulimaina i tulimanu.

E leai se masalosalo o se fofo fou lenei, ae o le taimi nei o mea tau tupe, logistical ma tekinolosi i totonu o le vaega, i se taimi lata mai e le mafai ona tatou vaʻai i se mea e pei o le Audi Mesarthim F-Tron Concept e oʻo atu i le gaosiga. Ae paga lea…

Audi Mesarthim F-Tron Concept (8)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili