Vulcano Titanium: o le taʻavale taʻavale muamua muamua na fausia i le titanium

Anonim

O le taʻavale taʻavale mai le kamupani Italia Icona o le a avea ma se tasi o mea taua o le Top Marques Salon, i Monaco.

O le talafaasolopito o lenei faʻataʻitaʻiga e toe foʻi i tua i le 2011, ina ua faʻalauiloaina le manatu muamua o le "Icona Fuselage" e le kamupani na faavaeina i Turin. O le faʻamoemoe o le faia lea o se taʻavale ma se foliga iloga e atagia mai ai le malosi tele, ae i le taimi lava e tasi e faʻasaoina ai le pule o le mamanu Italia.

I lenei tulaga, e tele manatu na talanoaina i masina na sosoo ai, ae naʻo le 2013 i le Shanghai Motor Show na faʻaalia ai le faʻamatalaga mulimuli, le Icona Vulcano. Talu mai lena taimi, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai pea i le tele o faʻasalalauga faʻavaomalo, ma o le manuia o le mea lea na filifili ai le kamupani e faʻaleleia lana taʻavale taʻavale.

Vulcano Titanium: o le taʻavale taʻavale muamua muamua na fausia i le titanium 27852_1

Vaai foi: Thermoplastic Carbon vs Carbo-Titanium: Composite Revolution

Mo lenei mea, na galulue faʻatasi ai Icona ma se tasi o ana paaga ua leva, Cecomp, ma mamanuina se taʻaloga taʻaloga sili ma le titanium ma le carbon fiber bodywork, o se mea e leʻi tupu muamua i le pisinisi taʻavale. O galuega uma na faia i le lima ma e silia ma le 10,000 itula e faʻamaeʻa ai. O le mamanu na musuia e le Blackbird SR-71, o le vaalele sili ona saoasaoa i le lalolagi.

Ae ui i lea, o le Vulcano Titanium e le na o se vaaiga manino: i lalo o le pulou o loʻo i ai se poloka V8 6.2 ma le 670 hp ma le 840 Nm, ma e tusa ai ma Icona, e mafai ona siitia le maualuga o le eletise i le 1000 hp pe a manaʻo le pule. O le atina'e atoa o lenei afi na faia e Claudio Lombardi ma Mario Cavagnero, e nafa uma mo nisi o taavale tauvaga sili ona faamanuiaina i le lalolagi.

O le Vulcano Titanium o le a faʻaalia i le 13th lomiga o le Top Marques Hall, lea o le a faia i le Grimaldi Forum (Monaco) i le va o le 14th ma le 17th o Aperila.

Titanium Vulcan (9)

Vulcano Titanium: o le taʻavale taʻavale muamua muamua na fausia i le titanium 27852_3

Ata: fa'ailoga

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili