Auai i le kalapu: le Porsche 911 GTS Club Coupé

Anonim

Ua faailogaina e Porsche le 60 tausaga o le fausiaina o le Kalapu Porsche o Amerika ma se lomiga faapitoa o le 911, lea na taʻua o le 911 GTS Club Coupé.

O lea fa'amoemoe na fa'ataunu'uina i le masina na te'a nei i se fa'aaliga fa'apitoa a sui fa'amanuiaina e to'asefulu o le Kalapu a Amerika a le Porsche. Matou te iloa lou manatu...e te mana'o fo'i e avea oe ma sui o le kalapu a ea?

Ole gaosiga ole a fa'atapula'aina ile 60 iunite ma fa'avae ile 911 GTS. O faʻamatalaga e faia ai le eseesega mo le maualuga o le faʻavasegaina: Club Blau vali lanu moana, faʻapogisa optics, tua spoiler, 20-inisi uili, taʻaloga taʻavale ma le SportDesign package atoa.

I tulaga fa'auma i totonu, o fusipa'u ma ufi nofoa i pa'u ma Alcantara i le lanu mumu e tu mai. O le faʻailoga o faʻamatalaga foi o le carbon fiber i luga o faitotoʻa ma le faʻamafanafanaga tutotonu.

FESOASOANI: O lenei Porsche 930 Turbo e le pei o isi

Ae talu ai o foliga vaaia e le o mea uma, o le afi o le 911 GTS Club Coupé o le 3.8 l boxer ono-cylinder ma le 435 hp, ma faia ai se saoasaoa faʻafuaseʻi mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 3.8 sekone e oʻo atu i le 305 km / h ma le tasi. vae i tua o lona tua.

Mai le 60 iunite o le a gaosia, e tasi o le a se'i i sui o le kalapu.

I le aotelega o mea uma i le matematika, o le a faʻamoemoe se tasi i se tau faʻatauvaʻa, e le gata mo le faʻailoga faʻapitoa ma faʻatapulaʻa, ae faʻapea foʻi mo le igoa faʻaigoa faʻamaonia e tuʻuina atu e "GTS Coupe Clube". O loʻo matou talanoa e uiga i le € 120,000 e maua ai le coupé manaʻomia i ou lima.

Matamata i le vitio ma taʻu mai ia i matou pe le o le Porsche lea e te manaʻo ai? O le igoa "fa'apitoa" e fa'asalalauina i tulimanu uma o le tino.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili