SCG 003 Stradale ma Competizione mulimuli ane faʻaalia

Anonim

Mulimuli ane, ina ua maeʻa masina o tala ma mafaufauga faʻaosofia, ua faʻaalia le galuega a Scuderia Cameron Glickenhaus. Ina ua uma le Ferrari P4 / 5, musuia e le Ferrari P3 / 4 ma maua mai le Enzo, ma le P4 / 5 Competizione, na maua mai le 430 Scuderia ma GT2, o le faʻataʻitaʻiga lona tolu ma faʻaigoaina lelei SCG 003 o le aʻa muamua oloa o lenei Scuderia talavou, lea e toe maua ai le manatu o se lua-faamoemoega GT, o se mea masani i le 50s ma le 60s.

scc003

O le manatu i tua o le SCG 003 e mafai ai e le avetaʻavale / avetaʻavale ona malaga i le matagaluega i le "sivili" version i luga o auala lautele, vave faʻaliliuina i se masini tauvaga ma le lagolago a le 'au, faia le suʻega, toe faʻafoʻi i le avea mafai ona malaga i luga o le auala ma toe foi i le fale i le taavale e tasi.

Ina ia mafai ona mafai ona fetuutuunai, o le SCG 003 na mamanuina ina ia mafai ai ona suia vaega ma e oo lava i le afi i le faigofie e mafai ai. O le faufale sili ona fa'alelei e maua mai i se fa'avae fou alava carbon.

E pei o se taavale tauva

O nai fa'amatalaga ta'uta'ua e mānavaina le fa'atauva mai pu'aga uma. O le faʻamalologa o le ituaiga o tui, o mea faʻaeletonika e sau mai le Bosch Motorsports ma paʻu mai Dunlop. O le afi e maua mai i le Honda HPD (Honda Performance Development) iunite tauvaga, ma o le faʻasalalau atu i uili pito i tua e faʻatinoina e le Hewland gearbox e ala i foe.

scc003

E ui lava na maua mai i se iunite Honda, o le 3.5 V6 twin turbo sa avea ma autu o le atinaʻe atili e Autotecnica Motori. E fa'atatauina o le SCG 003C e tu'uina atu a itiiti ifo i le 500 hp. Ma e ui lava i tala o loʻo faʻatonuina ai sina mea uma e faʻamalosia ai le Stradale version, ua faʻamaonia o le a toe faʻaogaina foi se faʻaoga o lenei twin-turbo V6 o loʻo i ai nei i le atinaʻe.

Jim Glickenhaus o le a aumaia ni faʻataʻitaʻiga se lua i le Geneva Motor Show, le SCG 003S, "S" e Stradale ma le SCG 003C, "C" e Competizione. Na musuia e le LMP1 ma le LMP2 prototypes, na mamanuina e se 'au mai Granstudio i Turin, taʻitaʻia e Lowie Vermeersch ma Goran Popovic, faʻatasi ai ma le inisinia o loʻo pulea le Podium Engineering ma Paolo Cantone, o le na faia le Peugeot 908 na manumalo i le 24 itula o Le. Mans i le 2009. O le polokalame atinae, vaavaaia e Paolo Garella, na amata i le 18 masina talu ai.

scc003

O le SCG 003 e foliga mai na sau mai se fusuaga i le va o Le Mans prototypes e pei o le Audi R18 ma le tele o mea e alu i le auala e pei o le Lamborghini Veneno poʻo le Ferrari Enzo. O ona laina e faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga tauvaga, ae o le SCG 003C o le a tauva i le vasega GT, tuleia lena manatu i le tapulaʻa. O lana taamilosaga muamua o le a i luga o le tulaga sili ona mataʻutia, o le Nurburgring, lea o le a tauva ai le SCG 003C i le faaiuga o le vaiaso o Me 16 ma le 17 i le tuuga masani 24 itula.

Ina ia faʻamautinoa le faʻatuatuaina talafeagai, o loʻo faia se polokalame suʻega tele, ma le Scuderia Cameron Glickenhaus ua uma ona pasia Croatia ma Italia. Marino Franchitti, manumalo i le 12 itula o Sebring i le 2014, o se tasi o avetaavale ua faamaonia.

scc003

exoticism e sau i se tau

Ma o le tau mo se vaega mama o taavale exoticism? Ole 2.1 miliona euros fa'apitoa ole mana'oga mo se SCG 003C, ma o le SCG 003S version o le a va'aia lona avanoa e sili atu le maualuga - 2.3 miliona Euro. O iunite muamua o le SCG 003S o le a tu'uina atu i tagata fa'atau i le fa'ai'uga o le tausaga. O le kopi muamua o le a ia Jim Glickenhaus lava ia.

Na maua e Davide Cironi le avanoa faʻapitoa i le SCG 003C, Jim Glickenhaus ma le au atinaʻe i taimi o suʻega na faia i Vallelunga. Ose avanoa e va'ai ma fa'alogo ai i lenei masini mata'ina.

SCG 003 Stradale ma Competizione mulimuli ane faʻaalia 27898_5

Faitau atili