12 va'aiga a Hyundai mo le 2030

Anonim

O se suʻesuʻega faʻapitoa faʻapitoa poʻo se faʻamalositino faigofie i le lumanaʻi? O fa'amatalaga ia a le Hyundai mo tausaga o lumana'i.

O le Ioniq Lab o le igoa o le poloketi fou a Hyundai, lea e faʻamoemoe e iloilo pe faʻafefea ona faʻaalia tulaga o loʻo i ai nei i le feʻaveaʻi i le 2030. O le suʻesuʻega, na faia e le au aʻoga e lua sefulu, na taʻitaʻia e Dr. Soon Jong Lee o le Seoul National University .

Faatasi ai ma lenei poloketi, e manaʻo Hyundai e muamua atu i ona tagata tauva: "o le a tatou agai i luma ma se suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga-faʻataʻitaʻi e fesoasoani e atiina ae le lumanaʻi o fofo feʻaveaʻi e tusa ai ma le olaga o tatou tagata faʻatau" - fai mai Wonhong Cho, sui peresitene o le ituaiga Korea i Saute.

O va'aiga nei e 12 a Hyundai mo le 2030:

Vaai foi: O le gogolo lea o le Hyundai N Performance muamua

1. Malo so'otaga maualuga : o le auala tatou te fesoʻotaʻi ai i tekinolosi ma le taunuuga o lenei fegalegaleaiga o le a faʻamaonia mo le gaioiga i le lumanaʻi.

2. Ua matua maualuga le soifua matua o le sosaiete : e oo atu i le 2030, 21% o le faitau aofaʻi o le lalolagi o le a le itiiti ifo i le 65 tausaga le matutua ona o le maualalo o le fanau mai. O lenei vaega o le a faʻamoemoeina mo le mamanu o taavale i le lumanaʻi.

3. Fa'ateleina ma sili atu mea taua fa'alesiosiomaga : O mataupu e pei o le vevela o le lalolagi, suiga o le tau ma le faʻaitiitia o suauu faʻasolosolo o le a sili atu ona taua mo le vaega o taavale.

4. Felagolagomai i le va o pisinisi eseese : o le faʻamalosia o mafutaga i le va o vaega eseese o le a taʻitaʻia ai le sili atu le lelei ma le tulaʻi mai o avanoa pisinisi fou.

5. Sili atu aganu'u : o tekinolosi fou o le a mafai ona iloa a tatou masani ma mea e fiafia i ai ina ia mafai ai ona sili atu le poto masani a le tagata lava ia.

6. Fa'ailoaina o mamanu ma avanoa : o pa puipui na masani ona i ai i totonu o le alamanuia e tatau ona tapeina e fai ai se auala mo se faiga fou, sili atu le faʻaogaina, lea e ala i punaoa tatala, lolomi 3D, faatasi ai ma isi, o le a mafai ona tali atu i manaoga o tagata faatau.

7. Fa'asa'olotoga o le pule : faʻamatalaina o le "Fourth Industrial Revolution", o lenei gaioiga - e mafua mai i le faʻatekonolosi faʻatekonolosi - o le a faʻatagaina ai nisi vaega toʻalaiti e sili atu le malosi.

8. O le atuatuvale ma le vevesi : o le alualu i luma faatekinolosi o le a fa'atupuina ai se fa'alavelave, fa'alavelave fa'aagafesootai ma fa'amata'u i lo tatou saogalemu.

9. Fa'asoa le tamaoaiga : e ala i tekinolosi, oloa ma auaunaga - e aofia ai felauaiga - o le a faʻasoa.

10. Co-evolution : o le a amata ona suia le matafaioi a le tagata soifua, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o galuega. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le atamai faʻapitoa, o fegalegaleaiga fou i le va o le tagata ma le masini e faʻamoemoeina.

11. Mega-urbanization : e oʻo atu i le 2030, 70% o le faitau aofaʻi o le lalolagi o le a faʻatumauina i nofoaga i le taulaga, lea o le a taʻitaʻia ai le toe mafaufauina o gaioiga lautele uma.

12. "Neo Frontierism" : a'o fa'alauteleina le va'aiga a le tagata soifua, o le a maua e le alamanuia fe'avea'i se avanoa e fa'avasega ai.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili