Ole Fleet Magazine e fa'atulagaina le Konafesi lona 4 a le Pulega

Anonim

O le 4th lomiga o le Fleet Management Conference o le a faia ia Novema 13th, i Cascais. O le faʻatulagaina o le mea na tupu o le matafaioi a le Fleet Magazine.

"O le Fleet Management Conference o se mea e faʻatatau i pule o vaʻa ma, e pei o lea, ma le fiafia tele matou te vaʻavaʻai i taunuʻuga na matou maua", o le tala lea a Hugo Jorge, faatonu o le Fleet Magazine, o se faʻasalalauga faʻasalalau i le vaʻa maketi taavale. ma taavale pisinisi. O le fonotaga o le fa'amoemoe tele lea i lenei vaega ma e tu matilatila o le avanoa sili lea e fa'afeso'ota'i ai ma fa'atautaia uma o va'a.

Polokalame:

O le fonotaga e amata i le failauga o Ricardo Reis, polofesa i le Faculty of Economics i le Katoliko Iunivesite o Potukale, o le a talanoa e uiga i le faʻaleleia o le maketi o taavale, faʻatauga taʻavale e kamupani ma pulega vaʻa.

Ma, pe faʻafefea ona faʻatautaia auaunaga mo le faʻatinoina o le pulega o taavale, o le a avea ma autu e talanoaina ma o le a avea Alexandre Lima ma failauga, faatonu sili o Iberofleeting, o se faufautua pulega vaʻa.

Ona, João Tiago Pereira, mai Top Driving Solutions, talanoa mai ia i matou e uiga i le auala e ave ai avetaavale ma pe faʻafefea ona i ai se aafiaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi i tau o vaʻa, lea e le mafai ona iloa mai le itu o taavale.

Ae i luga o tagata faʻaoga taavale, Tiago Borges, mai Mercer, o le a talanoa e uiga i taʻiala o loʻo faʻaaogaina e kamupani e tuʻuina atu taʻavale ia latou tagata faigaluega ma o a metotia e sili ona faʻaaogaina i Potukale.

O le fa'auilavea mulimuli a le Fleet Management Conference e masani lava mai se failauga fa'avaomalo. O le tausaga nei, o le pule o va'a o Mariano Tristan, Lilly's European Fleet Project Leader. E fa'ai'u le fono ina ua mae'a le fa'ailoga o le Fleet Magazine Awards, lea e tauia ai ta'avale sili ona lelei, va'a lanu meamata ma pule sili ona lelei i luga o le maketi. O le tausaga lenei o le fa'ailoga lona tolu lea o le a latou tu'uina atu.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'afeso'ota'i www.conferenciagestaodefrotas.pt pe vala'au 218 068 949

Punavai: Fleet Magazine

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili