Mercedes C-Class Station 2015 ua aloaia nei

Anonim

O le Stuttgart brand na faatoa faʻaalia aloaʻia ata muamua o le Mercedes C-Class Station 2015. O se faʻataʻitaʻiga o le a faʻatauvaʻa isi tagata sili e lua i le vaega: le BMW 3 Series Touring ma le Audi A4 Avant.

A o tatou agai i luma i aso nei, na faatoa faailoa mai e Mercedes le nofoaga fou Mercedes C-Class Station 2015. I lenei tupulaga fou, o le faamamafa uma o loo i luga o le mamanu sili atu ona mamana ma le tuputupu ae o le faataitaiga, i totonu ma fafo.

E LE'I MISIA: Mercedes AMG Black Series duo "slams" i Nurburgring

Faatasi ai ma le umi atoa o 4702mm, o le 2015 Mercedes C-Class Station o 96mm umi atu nai lo lona muamua ma e 80mm umi wheelbase. E tusa ai ma le faʻailoga Siamani, o le pito i luma atoa e tutusa ma le saloon version, ae o le B-poutu i le pito i tua e faʻapitoa i lenei faʻamatalaga.

mercedes vasega c nofoaga 2014 13

O lenei tuputupu a'e mai fafo e tatau ona i ai ni aafiaga i le vaega o mea e nonofo ai. O le van fou a Mercedes e maua le 45mm legroom ma le 40mm le lautele pe a faatusatusa i lona muamua. I totonu o le ogalaau, o tupe maua e laʻititi, naʻo le 5 lita, o loʻo iai nei le malosi o le 490 lita (1510 lita ma nofoa pito i tua gaugau i lalo).

VAAI FOI: 2000hp toso eletise malepe le 400 mita faamaumauga

I le avea ai o se filifiliga, o le Easy Pack o loʻo faʻaalia mo le taimi muamua i luga o le Mercedes C-Class Station, o se faiga e mafai ai ona tatala lima e aunoa ma se totogi o le siʻusiʻu. E na'o le tagata fa'aoga e mana'omia le tamo'e o lona vae i luga o se radar o lo'o i lalo o le pa'u. O le amataga muamua i le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalologa faʻafefe o le faʻailoga, le Airmatic.

mercedes vasega c nofoaga 2014 12

E ui i le tuputupu aʻe i soo se itu, o le matagaluega faʻapitoa a le faʻailoga na mafai lava ona faʻaitiitia le mamafa o le veni Siamani fou. I le pito i luga o le fua, o le Mercedes C-Class Station o loʻo totogi nei le 65kg le itiiti ifo. Ae mo afi, o le ofo o le mea lea ua uma ona tatou iloa e uiga i le saloon version.

Mercedes C-Class Station 2015 ua aloaia nei 27973_3

Faitau atili