2021 Munich Motor Show. Opel "faafitia" le autu Siamani mea na tupu

Anonim

Le muamua Munich Motor Show , lea o le a tatalaina ona faitotoa i tagata lautele i le aso 7 o Setema, faatoa mafatia lava i se faʻalavelave tele, ma faʻailoa e Opel o le a le auai i le faʻamoemoe.

O le faʻasalalauga na faia e se failauga mo Stellantis (lea o loʻo faʻapipiʻi ai nei Opel), i faʻamatalaga i le Automotive News, lea na faʻaalia atili ai e le gata o le Rüsselsheim brand o le a misia le valaau, ae o le vaega atoa.

"O ituaiga uma o le vaega Stellantis o le a le i ai i le lomiga o lenei tausaga o le Internationale Automobil-Ausstellung (IAA), lea o le a faia i Munich," o lana tala lea.

Carlos_Tavares_stellantis
O le Potukale Carlos Tavares o le faatonu sili o Stellantis.

O lona uiga, i le faaopoopo atu ia Opel, o Citroën, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo ma Jeep, faatasi ai ma isi gaosiga o loʻo i lalo o le matafaioi a Stellantis, o le a le i ai i Munich, i le mea o le a avea ma lomiga muamua o le IAA. i lenei aai .

E manatua, ina ua faʻaitiitia le numera o tagata asiasi i le Frankfurt Motor Show i le 2019 ma 22 faʻailoga na misia le mea na tupu, o le Verband der Automobilindustrie (VDA), le faʻalapotopotoga o loʻo faʻatulagaina, na filifili ua oʻo i le taimi e sui ai le nofoaga o le faletele e lua tausaga, lea na “malaga” i Munich.

I le faaopoopo atu i le suiga i le nofoaga, ma i le taimi e foliga mai e le talafeagai mea o nei ituaiga o taimi, o le faalapotopotoga a le IAA na faasilasilaina o le a suia le manatu o le mea na tupu, e le toe na o se afi afi e avea ma o se "tulaga feavea'i".

I le taimi nei, i se lomiga muamua lea na faʻamoemoeina o se faʻamatalaga, ua i ai le tele o faʻamaonia le toesea. Ma afai o le "faafitia" o Farani e le o se mea e matua faateia ai - ia manatua o lenei fale talimalo e lua tausaga o loʻo faʻatasi ma le Paris Salon ... - o le "leai" o Opel, le Siamani, o se mea itiiti, e ofo ai.

Opel Astra Teaser fou
Opel Astra Teaser fou

I le faaopoopo atu i le avea ma faʻaaliga sili ona tele i luga o le eleele Siamani, o loʻo sauni Opel e tuʻuina atu le Astra fou, lea mo le taimi muamua i lona talafaasolopito o le a faʻamalosia, faʻatasi ai ma le plug-in hybrid versions.

Faʻavae i luga o le faʻaleleia o le EMP2 platform, tutusa ma le Peugeot 308 fou, e le tatau ona faʻamaonia le taua o le augatupulaga fou o le Astra mo le faʻailoga i Rüsselsheim, lea talu mai le faʻaaogaina e PSA (ma mulimuli ane e Stellantis) ua feagai ma suiga taua i lau fuafuaga. Ma o lenei Astra o le vaega autu.

Ma sa fa'amoemoe o le Munich Salon o le tulaga lea ua filifilia e fa'ailoa atu ai i tagata lautele. Nai lo lena, na filifili Opel e faʻaalia le tupulaga fou o lana faʻataʻitaʻiga faʻasolopito i se isi mea na tupu i ni nai vaiaso aʻo leʻi tatalaina le faʻaaliga.

O ai e alu ae o ai “i fafo”?

I le "vaega" o tagata toesea tatou te maua foi ituaiga e pei o Toyota, Kia poʻo Jaguar Land Rover. I le isi itu, o tagata gaosi oloa e pei o Audi, Porsche, Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Dacia ma Polestar ua uma ona fai mai "ioe".

Faitau atili