Gordon Ramsay: Matai i le umukuka ma se LaFerrari i le Faletaavale

Anonim

Gordon Ramsay ua sili atu nai lo se (toe) lauiloa i le lalolagi atoa mo ni nai aso i le taimi nei. Ua avea nei o ia ma se kuka ta'uta'ua i le lalolagi (toe) lauiloa ma le Ferrari LaFerrari i totonu o lana faletaavale.

O le kuka Sikotilani Gordon Ramsay ose tagata fa'atauva'a ma naunau e fa'atau mea na faia o le fale o Maranello, talu ai nei na fa'aopoopoina ai se Ferrari LaFerrari fa'apitoa i lana aoina. Na avea Ramsay ma se tasi o le 499 e ona le Ferrari LaFerrari.

LaFerrari Gordon Ramsay 2

VAAI FOI: O le LaFerrari o loʻo faʻavavevave i Spa-Francorchamps

E ala mai i lana itulau Facebook aloaia na faʻaalia ai e le chef Gordon Ramsay lona mauaina. I luga o le foeuli, ma e le pei o isi tagata e ona Ferrari LaFerrari na togitogia o latou igoa, ua togitogia e Gordon le upu "Faia!". Nai lo le mumu masani, na filifilia e Ramsay le lanu Grigio Silverstone, o se isi tulaga masani o le cavallino rampante brand.

LaFerrari Gordon Ramsay 3

Tau i le 1.3 miliona euros ma mo le faʻatau atu naʻo tagata faʻatau filifilia, o le Ferrari LaFerrari o se taʻavale sili ona faʻatapulaʻa i le 499 iunite. I lalo o le pulou o loʻo taoto ai se afi 6.2 lita V12 ma 789 hp, fesoasoani i se afi eletise 161 hp. Faʻatasi latou te fai ma sui o le mana tuʻufaʻatasia o le 950 hp. O le saoasaoa mai le 0-100km/h e itiiti ifo i le 3 sekone ae 0-200km/h e itiiti ifo ile 7 sekone.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Faitau atili