O lenei “Pão de Forma” e leʻi soloia. E te amio lava oe...

Anonim

Faʻafetai i lona taʻutaʻua ma le faʻaogaina, o le Volkswagen Type 2, e masani ona taʻua o Pão de Forma, o se tasi o taʻaloga sili ona faigofie i suiga, o nisi e sili atu le faautauta ... o isi e le moni. I luga o le atulaulau faʻalogo e leai se faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o afi afi, e pei o lenei vevela vevela ma le 7.7 lita V8 afi ma le 586 hp o Chevrolet amataga.

E pei o lea, i lenei laʻasaga o le siamupini, o le fausiaina o se uluaʻi Loaf of Shape e le o se galuega faigofie. Ae ui i lea, o le inisinia Jeff Bloch, e lauiloa i le pisinisi o le Speedycop, na manaʻo e fai se mea e leʻi faia muamua: o se taʻavale na ave i se tasi o ona itu…

moni 2 i le 1

Ina ia ausia lenei suiga mataʻutia, lea na naʻo le lima vaiaso e sauniuni ai, na manaʻomia e Jeff ni faʻataʻitaʻiga se lua: o le 1976 Volkswagen Type 2 T2 ma le 1988 Golf, na matua suia uma, e pei ona faʻamoemoeina.

O le Pão de Forma na faʻapipiʻi saʻo i luga o le Tapolo i se tulaga pito i tua, ina ia mafai ai ona faʻaalia le faʻaogaina o se faʻataʻitaʻiga o savali i lona itu. O le mana o le seti o loʻo tuʻuina atu e se afi 1.8 lita 16-valve faʻatasi ma le 120 hp o le mana, lea e mafai ai ona faʻavave i le 100 km / h i luga o le 8.0 sekone ma oʻo atu i se faʻaaloalogia 160 km / h o le saoasaoa maualuga.

O Jeff Bloch sa lauiloa i le faia o se Chevrolet Camaro "fa'asaga i lalo" ma se tama'i va'alele na fa'aliliu i le fa'aoga auala.

I le itu taumatau o le avetaavale, na filifili le inisinia mo se talosaga i le vinyl, lea e faʻataʻitaʻiina le pito i lalo o se Faiga Falaoa; o le vaega pito i luma ua suia ina ia lava le va'aiga a le aveta'avale e ave ai lenei fasi falaoa… fa'amalie atu, Volkswagen Golf.

Fai mai Jeff Bloch, o le taʻavale - faʻaigoaina o le Trippy Tippy Hippy Van - e maofa le malosi, e oʻo lava i tulimanu pupuni, ma e mafai foʻi ona e vaʻaia le masini mataʻina o loʻo tamoe i luga o uili e lua. O lenei e mafai ona matou fai atu ua matou vaʻaia uma ...

Faitau atili