Aso Siva a le Lalolagi: o le matou auala lea e siva ai...

Anonim

I le Aso Siva a le Lalolagi (Aperila 29), e filifilia e tagata uma le paga latou te manaʻo ai. Sa matou filifilia se paga e fa uili ma se foeuli. E mafai foi ona avea le ave taavale ma se siva.

Fa'avave, taofi, sui le mea e'a, liliu, fa'avave, sui le mea e'a, taofi… O le pese sili lea a Razão Automóvel. Le paga? O se taavale taʻavale, ioe. E pei ona e vaʻaia, o le taʻitaʻia e mafai foi ona avea ma se siva.

FESOASOANI: O le ausiva sili ona lelei o taimi uma na ofuina totini paepae ma ta i le fola o le siva…

O le faiga o le siva, ua uma ona fa'alagolago i tomai fa'aletino o le tatou paga (le ta'aloga...). O nisi tagata e fiafia i le faiga o taofi tuai ma aumaia le malosi laina maualuga i le tumutumu o le pi'o uili pito i luma, ae o isi e sili atu le lautele, gaogao vaivai o le taavale uili pito i tua. I le fatu o Razão Automóvel o loʻo i ai le avanoa mo sitaili uma e lua ou te taʻutaʻu atu ...

A o'o mai i musika, matou te matua'i fa'alogoina fo'i. Matou te fiafia i afi laiti o le ea, o le tino atoa o le V8s, o le paʻu-ono, e le faʻagaloina le mamalu o le V10s poʻo le V12s malie. E tofu uma ma a latou aulelei. Ua lava le talanoaga… nofo i se vitio ma nisi o taimi sili ona lelei o lenei siva tama/masini:

Ia mautinoa e mulimuli mai ia matou Facebook ma Instagram

Faitau atili