O lenei taumafanafana o le a misia...

Anonim

E toafa alii mai Razão Automóvel, afi, octane ma paʻu mu i se tausamiga o le taumafanafana, atoa i fafo mai lo latou natura masani - Guilherme, Diogo, Thomas ma Miguel. Sa i ai mea uma e faaletonu, ae na iu lava ina sologa lelei. O le manatu na sau mai Toyota, lea na manaʻo e faʻailogaina ma i matou le 15 tausaga o le faʻailoga i totonu o tausamiga o le taumafanafana i totonu o le atunuʻu.

I luga o le ala, sa i ai pea le taimi e faʻatau ai se malie faʻafefe, faʻaigoaina "Turbine". O le a le faamoemoega tatou te mauaina ai? Matou te le iloa lelei ... "

Na matou tuua Lisbon i le vaveao, i tua o le uili o le Toyota Prius, faʻagogo i se filifiliga o pese na taʻu mai ia i matou "Anselmo o le a?", o le fesili lea a Diogo. "Diogo, Anselmo o se tasi o tusiata o le a tatou faʻalogo i MEO SW", o le tali lea a Tomasi. “O oe o se tusiata aulelei, Tomasi”, o le tali lea a Guilherme, o lē e le fiafia tele i faiga fou o musika. Ae ui i lea, ua leva ona moe Miguel - lelei na ia faia.

Afai e le fiafia i taimi uma mea na matou faalogo i ai, e le mafai ona matou fai atu tutusa e uiga i vaaiga. Sa faia le ala i soo se taimi e mafai ai, i luga o auala o le atunuu. Muamua i luga o le Costa Azul (e ui atu i Tróia i luga o le Setúbal Ferry) ona sosoo ai lea ma le Costa Vicentina, e ui atu i São Torpes Beach ma Vila Nova de Mil Fontes, agai i Herdade da Casa Branca. E oo atu i le taimi lea ua matou hamu uma ma le fiafia, leotele ma le manino, a o matou taina le fati a Hardwell ma Anselmo Ralph ma o matou tamatamailima i luga o le uili o le Prius - Ou te tusia lenei mea, ioe, ma sina maasiasi. E i ai vitio o nei taimi, ae pei ona fai mai se tasi alii i le faaiuga o le vaiaso: "o le mea e tupu i le SW e tumau i le SW". E faapena foi.

O lenei taumafanafana o le a misia... 28188_1

I luga o le ala, o loʻo i ai pea le taimi e faʻatau ai se shark inflatable, e igoa ia "Turbina". O le a le faamoemoega tatou te mauaina ai? Matou te le iloa lelei. Ae a maeʻa le tausaga o galuega mamafa e aunoa ma se tafaoga, o mea uma e te faia e le toe 100% faʻamasinoina. Ona o le faigata o le faatumuina ma le sasaa o le Turbina, na iu ai ina faia e le malie leaga le isi vaega o le malaga ma 'apa i le matagi'.

O le taunuu atu i le tausamiga, na iu lava ina faigofie ona maua le agaga, faafetai i se vaega i le pisapisao playlist na saunia e Tomasi, lea e faʻatusatusa i le nofotupu le leoa na faʻaalia e le Prius. Matou te faafetai ia Toyota mo le tuʻuina atu o le Toyota Prius seia oʻo i le tausamiga, ma mo aso o totoe, o le kamupani a le Toyota Aygo fiafia, o le na faʻafeiloaʻi ma le toʻa i malaga uma i matafaga-faʻamanatuga-faʻatasi e pei o tagata matutua - faʻamaonia (ma lelei!) o latou fa'amaoniga fa'atuatuaina o fa'ailoga.

Tumau i ata ma vitio o le aafiaga. O ai na te iloa pe tatou te le toe foi mai i le tausaga fou.

Toyota Hitchhiking O lea ua mae'a aso malolo, ua ou misia fa'afiafiaga ma le au fa'afiafia uma na fa'atasi ma Toyota i lenei taumafanafana, matou te manatua fa'atasi ma outou laufofoga fiafia, o ti'eti'ega ma taimi fiafia uma sa avea ma vaega o le isi tausaga o Toyota's Ride Festivals .

Fa'afetai uma mo taimi lelei i nei 15 Tausaga o Fa'afiafiaga. Toyota sa i ai!

Fa'asalalau e TOYOTA PORTUGAL i le Aso Lulu, Setema 16, 2015

O lenei taumafanafana o le a misia... 28188_2

Ti'eti'e Toyota - Meo SW

O lenei anotusi e lagolagoina e
Toyota

Faitau atili