Ole taimi nei e mafai ona e liliu le Suzuki Jimny ile mini-G poʻo le mini-Defender

Anonim

Le fou Suzuki Jimmy sa alofa o ia i tagata uma. Amata i ona foliga manaia, faigofie, saʻo, e pei na sau saʻo mai le 80s; e oo lava i lona tulaga lelei i fafo-auala gafatia, ua avea ma se tulaga faava o malo, ma manaoga sili atu le sapalai.

O lona matagofie e faʻalatalata atu ai i "moni paia" o le auala, ata moni, e pei o le Mercedes-Benz G-Class poʻo le Land Rover Defender - faʻamatalaga e pei o le "e foliga mai o se mini-G" e masani ...

Ae o lea ua filifili se kamupani e aumai le Jimny ia latalata atili atu i le G ma le Defender iloga, e ala i le fatuina o pusa matagofie e "kelu" atili ai le foliga laitiiti o Jimny i taavale e lua i fafo.

Damd Suzuki Jimny Little D ma Little G

O lenei suiga na tusia e se kamupani Iapani e igoa ia Damd, faʻapitoa i pusa faʻalelei, lea e suitulaga ai elemene eseese i luga o le Jimny, mai le pulou, grille ma le bumper, ma mea fou e foliga mai o ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o mea na faʻaaogaina i le G ma le Defender moni.

Little G ma Little D

E pei ona mafai ona tatou vaʻai i ata, o le jinny laitiiti g , E i ai se foliga (i le fua) e pei o le faʻataʻitaʻiga o le G, o loʻo faʻaalia ai se pulou fou, o se grille fou ma e oʻo lava i faʻailoga o le LED, ma le vaega pito i lalo o le faʻaaogaina o le ea e tolu e mafai ona tatou vaʻaia i le G-Wagen.

E te le nofo i luma, aua e fou le faʻalauteleina o faʻailoga uili, faʻatasi ai ma se mamanu sili atu, pei o le G. E oʻo lava i le ufiufi o le uili i tua ua galo ...

Damd Suzuki Jimny Little G

O LE jinny laitiiti o e mulimuli i le fua lava e tasi, ae faʻatasi ai ma elemene faʻataʻitaʻiina i latou tatou te iloa ile Defender. Amata i le ponaivi fou, o le faʻailoga ua toe faʻaleleia ma e oʻo lava i le puipuiga ma le faʻaseʻe ipu, latou te suia lelei le ata o Jimny i se Defender. I le pito i tua, faʻapipiʻi fou, fenders ma e oʻo lava i le i ai o se ipu numera "British style" e faʻamaeʻa ai le ensemble.

Damd Suzuki Jimny Little D

E le o iai ni tau ma o pusa o le a maua i le 2019, ae o le iloaina o le faʻaogaina o Iapani i le faʻaogaina o taavale, e foliga mai o Damd o loʻo i ai se manuia mautinoa i o latou lima.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili