Mercedes Vision Tokyo: o se potu malolo o loʻo gaoioi

Anonim

O Mercedes Vision Tokyo o le a avea ma se tasi o 'Fetu Stuttgart' i le Tokyo Motor Show.

E talitonu Mercedes i se taimi lata mai o le a lelei le tuto'atasi o le taavale. E talitonu foi o ia, o le ave o le ave taavale i le taavale, o se taimi lata mai o le a amata ai ona galue le taavale o se potu malolo, lea e faatalitali ai ma le onosaʻi le pasese i le taunuu atu i le mea e alu i ai. Faatasi ai ma lenei suiga faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaina o totonu o taavale i aso nei ma nofoa pito i luma ma tua o le a le toe aoga. O le Mercedes Vision Tokyo o le fa'aaliga lea o lenei va'aiga o le lumana'i.

O le mea lea, o le manatu fou o le Estaguarda o loʻo i ai se faʻatulagaga totonu e matua ese lava mai le masani, faʻatasi ai ma se sofa oval e puleaina le fale i le toetoe lava o lona umi atoa - e tutusa ma mea tatou te maua i potu malolo faʻaonapo nei. O totonu o lo'o feso'ota'i atoatoa ma fa'aogaina tekinolosi hologram i le ogatotonu ma fa'aaliga LED i totonu o le fale. O se uiga, e tusa ai ma le faʻailoga, na amanaʻia faiga a Tupulaga Z (tagata na fananau mai i le 1995) e faʻatauaina le faʻafeiloaʻiga, fesoʻotaʻiga ma tekinolosi.

E LE'I MISIA: Hyundai Santa Fe: le fa'afeso'ota'i muamua

Ole fua ole Mercedes Vision Tokyo e talitutusa ma se MPV masani (sei vagana ai le tele o uili 26-inisi o loʻo vaaia i luga o ata faʻaalia): 4803mm umi, 2100mm lautele ma 1600mm maualuga. Ina ia sola ese mai mata i fafo, o le Mercedes-Benz Vision Tokyo o le a valiina faamalama i le lanu tutusa ma fafo o le taavale. O le faʻaogaina o faʻamalama tetele e mafai ai foi ona ulufale i se pasene sili atu o le malamalama masani.

VAAI FOI: Audi A4 Avant (B9 generation): le tali sili

Ae mo afi, o le Mercedes Vision Tokyo na mamanuina ma maa e maua ai le 190 kilomita o le tutoʻatasi ma se suauu suauu hydrogen e mafai ona gaosia le malosi mo le 790 km, i le aofaʻi o le toeitiiti 1000 km o le tutoʻatasi i le va o le faʻaaogaina. O le taimi lona lua lea na vaʻaia ai e le faʻailoga Siamani le lumanaʻi o le taavale i lalo o lenei 'potu malolo' manatu, o le taimi muamua lea i le Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion.

Mercedes-Benz-Vision-Tokyo-10
Mercedes Vision Tokyo: o se potu malolo o loʻo gaoioi 28221_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili