Manumalo Citröen i Vila Real ma Monteiro le fiafia

Anonim

I le tuuga a le WTCC Potukale, o Tiago Monteiro na muamua atu i le amataga o le tuuga lona lua ma o le manumalo o Citröen, faatasi ai ma le Saina Ma Qing Hua, i le pulega a le Citroen C-Elysée, na maua le tulaga muamua ma Muller le 2nd.

O le fa'atonuga o le tuuga na fa'amae'a le tuuga i le tolu taamilosaga na muamua atu nai lo le mea na fa'amoemoeina. O se tuuga na faailogaina i le tele o faalavelave, o se faasologa o le tolu na tatalaina e le Portuguese Tiago Monteiro (Honda Civic). Sa matou i ai iina ma sa mafai ona faʻamaonia le faʻanoanoa o le au fiafia i le feagai ai ma le faʻalavelave na tuliesea ai Tiago Monteiro.

O Yvan Muller (Citröen C-Elyseée) ma le Italia Gabriele Tarquini (Honda Civic) na mafai ona sola ese mai le le mautonu ma faʻamaeʻaina le pulelaa i tua o Ma Qing Hua. Na maua e le pailate lele le manumalo lona 2 o lana galuega i Vila Real.

Mai faʻalavelave faʻafuaseʻi i le fuʻa mumu

O faigata na feagai ma avetaʻavale i le tuuga i le taeao na "sau i le pitch" i le aoauli, aemaise lava ona o le maualuga o le mamafa. Faatasi ai ma Vila Real e leʻi tuʻuina atu avanoa e oso ai, sa suʻe tagata uma mo se mea sese.

O Tiago Monteiro na muamua aveese, o le Potukale, o le na amata mai le tulaga 5, sa i lalo o le mamafa e maua ai se amataga lelei, o se mea taua i lenei auala. A o taumafai e "tuu" le Honda Civic i le va o Lada Vesta o le Dutch Nick Catsburg ma Jaap Van Lagen, sa le mafai e Tiago ona aloese mai le faalavelave. O le tuuga na faalēaogāina mo lap e fa, o le taimi e manaʻomia e aveese ai le Honda mai le vaaiga. E o'o mai i le taimi lea, o Citröen na ta'imua ma Ma Quin Hua ma Muller o lo'o nofoia le tulaga muamua ma le lua.

Tiago Monteiro-8 faalavelave

O le Dutchman Nick Catsburg na mulimuli i le tulaga 3 ma sili atu lemu nai lo le nofoaafi na mulimuli ia te ia, e aofia ai Gabriele Tarquini, Norbert Michelisz (Honda Civic), Sebastien Loeb (Citroen C-Elysée) ma Jose Maria Lopez (Citroen C-Elysée). I luga o le vae 10, o se avanoa lautele mai Catsburg na maua ai le avanoa o Tarquini e taumafai ai e oso, sosoo ai ma Michelisz ma Loeb, ae o le paʻi o le a aveesea ai le tala faʻataʻavalevale mai le tuuga i Vila Real.

I luga o vae 12 Nick Catsburg (Lada) na paʻu malosi i luga o nofoaafi i luga o le ala i lalo mai Mateus. O mea malepelepe na salalau solo i luga o le auala na taʻitaʻia ai le taʻaloga e filifili ai e faʻaalia le fuʻa mumu.

I lana saunoaga i le mae’a ai o le tuuga, na faafetaia ai e Ma Qing Hua le ‘au “Mo le galuega lelei na faia ananafi ina ua fa’amoemoe e maua le pou mo le tuuga lona lua. Na ou faia se amataga lelei ma toe foi i luga i le tulaga maualuga i luga o le pulelaa. Ou te le iloa po o le a le mea na tupu i oʻu tua ma na pau loʻu popolega o le tumau i le taulaʻi i tua o le 'taʻavale saogalemu', ina ia maua ai se manuia. Ina ua latou fai mai ua uma le tuuga sa matua manaia lava. O loʻu manumalo i se tauvaga ipu o le lalolagi o se tala lelei mo taʻaloga taʻavale i Saina".

O le tagata tietie Citröen Yvan Muller sa “Faamalieina i le pulelaa aua ua le mafai ona ou faatali umi. Na ou faia'ina ni nai 'ai ia Lopez, ae leai se mea e filifili. O ananafi, na ou lagona ai le tetete i le agavaa ma sa le mafai ona ou fusu mo le 'pole', ae o tulaga ia o taʻaloga taʻavale. Sa ou savali i le saoasaoa ou te mafaia, ae sa televave Ma ma ua tatau ai i le manumalo”.

Ae o Gabriele Tarquini, i le isi itu, na taʻutino e faapea "O ananafi na ou fesili ai pe latou te mananao ou te amata mai le 'pole' mo le tuuga lona lua, aua ua lava le faia o se taamilosaga lemu, ae na latou fai mai ia te au e leai ma e tatau ona ou taumafai e fai. alu i le Q3. O le fa'ai'uga o lenei vaiaso sa ou maua ai se ta'avale sili ona lelei o le vaitau ma maua ai se fa'ai'uga lelei. Na ou laki ina ua lavea Tiago, ona sa ou i ona tafatafa ona ou osofaia lea o Lada, ona e leai se mea ou te leiloa. I luga o nei taʻaloga, e le umi ni auala saʻo, e lelei a matou taʻavale ma e mafai ona matou taʻalo se taʻaloga e sili atu ona tutusa ma le Citröen".

Na tuua le avetaavale Potukale o Tiago Monteiro "O se lagona o le le fiafia, ona sa mafai ona maua le pulelaa ma ona na ou leiloa 'ai i le siamupini. I le amataga o le tuuga lona lua na ou ui atu ai i le nofoaga e tasi e mafai ona ou taumafai e pasi, ae na oomi aʻu e le Ladas, ou te le manuia na paʻi uili ma e le mafai ona aloese mai le faalavelave. Sei o tatou faataitai nei, mafaufau i le isi tuuga, lea e i Iapani.”

Fa'avasegaga:

1st, Ma Quin Hua (Citroen C-Elysée), 11 laps (52.305 km), i le 26.44.910 (140.3 km/h);

Lona 2, Yvan Muller (Citroen C-Elysée), i le 5.573 s.;

3rd, Gabriele Tarquini (Honda Civic), i le 10.812 s. ;

4th Norbert Michelisz (Honda Civic), i le 11,982 s.;

5th, Jose Maria Lopez (Citroen C-Elysée), i le 12.432 s.;

6th, Nick Catsburg (Lada Vesta), i le 15.1877 s.;

7th Hugo Valente (Chevrolet Cruze), i le 15.639 s.;

8th, Nestor Gerolami (Honda Civic), i le 16.060 s.;

9th Robert Huff (Lada Vesta), i le 16,669 s.;

10th, Mehdi Bennani (Citroen CElysée), ile 17.174.

E toalima isi pailate ua agavaa.

WTCC fa'avasegaina ina ua uma le tauvaga Potukale

1, Jose Maria Lopez, 322 'ai;

Lona lua, Yvan Muller, 269;

Lona 3, Sébastienn Loeb, 240;

Lona 4, Ma Qing Hua, 146;

Lona 5, Norbert Michelisz, 142;

Lona 6, Gabriele Tarquini, 138;

Lona 7, Tiago Monteiro, 124;

Lona 8, Tom Chilton, 76;

Lona 9, Hugo Valente, 73;

10, Robert Huff, 58 tausaga.

O isi 14 tagata tietie ua fa'avasegaina.

Ata fa'avaa: @World

Faitau atili