Le isi Honda Civic Type R ma mata ua seti i luga o faamaumauga a Nürburgring

Anonim

O tala lata mai o loʻo faʻasino atu i se faʻaleleia malosi tele ma se mamanu sili atu ona maaleale.

O le Honda Civic Type R o loʻo i ai nei na faʻalauiloaina i le tausaga talu ai, ae e foliga mai o loʻo saunia e le Iapani lona sui, ma ona mata ua setiina i luga o le faʻamaumauga mo le faʻataʻitaʻiga sili ona vave i luma o le taʻavale i le tala faʻasolopito "Inferno Verde", lea e iai. i le Volkswagen Golf GTI Clubsport S.

I lenei faʻataʻitaʻiga fou, o le a tumau pea le atigipusa taʻavale e ono-saosaoa, ma e ui lava o le faʻaaogaina o se afi fou e foliga mai e le o se mea, o loʻo galulue le au inisinia e faʻaleleia le faʻatoʻa fa-cylinder 2.0 VTEC Turbo poloka, nai lo le 310 hp ma le 400. Nm, o le a tuʻuina atu le 335 hp o le mana ma le 450 Nm o le malosi. O lenei fa'atuputeleina e tatau ona fa'ataga ai fa'atama'i mai le 0 i le 100 km/h ile 5 sekone (o le fa'ata'ita'iga o lo'o iai nei e 5.7 sec.)

Vaai foi: Honda Civic Type R o le "tupu o taamilosaga Europa"

I tulaga faʻalelei - o se tasi o faʻamuamua a le faʻailoga - o suiga tetele o loʻo faʻamoemoeina: mo i latou na faitio e uiga i foliga mataʻutia ma sili ona "Iapani" o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, o loʻo i ai pea le faʻamoemoe. O mea uma e faʻaalia ai o le a faʻamaluluina e Honda ona laina ina ia sili atu le manaia o le Type R fou - o le masani masani o le apaʻau pito i tua atonu e le o se vaega o le faʻataʻitaʻiga gaosiga. I totonu, o le a taulaʻi i le tulaga lelei o meafaitino, ma o loʻo faʻamoemoeina se faʻaleleia atili o le infotainment system.

E foliga mai o loʻo faʻataʻitaʻiina e Honda le ituaiga R fou i le Nürburgring, ma o le faʻaaliga - i se faʻamatalaga manatu - e mafai ona faia i le isi Paris Motor Show, lea e faia i le va o le 1st ma le 16th o Oketopa, aʻo faʻalauiloaina le fa'asologa o le gaosiga e na'o le fa'ai'uga o le tausaga a sau.

Punavai: AutoExpress

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili