Ua saunia mea uma mo le amataga o le Dakar 2017

Anonim

I tua i Amerika i Saute, o le tuuga sili ona faigata i fafo o le auala i le lalolagi e amata i le Aso Gafua nei ma tamoe seia oo i le isi 14th.

Ua saunia mea uma mo le amataga o le 2017 lomiga o le Dakar, lea ua faamatalaina o se tasi o le faigata ma sili ona faigata i tausaga talu ai nei. Mo le taimi muamua, ua talimalo ai Paraguay i le tuuga fagogo i fafo-auala, ma avea ma atunuu lona 29 e talimalo i le Dakar. E tonu lava i Asunción, laumua o Paraguay, o le a amata le 1st laasaga o le Dakar 2017, a 39 km taimi faapitoa i le aofaiga atoa o 454 km i Resistance (Atenitina).

Ua saunia mea uma mo le amataga o le Dakar 2017 28473_1

E le gata i le 144 uila afi, 37 quads ma le 50 loli, 87 taavale o le a tauva mo le manumalo i le tuuga. E le pei o le lomiga o le tausaga talu ai, lea na aofia ai le auai o Carlos Sousa (Mitsubishi), o le taimi lenei o le a leai se sui Potukale i le vaega o taavale. Ae ui i lea, o le faʻaaliga o le a faʻamaonia i igoa e pei o Giniel de Villiers, Nasser Al-Attiyah, Carlos Sainz, Sébastien Loeb aemaise lava Stéphane Peterhansel, o le a mautinoa lava le taumafai e taofi le suafa na ia manumalo ai i le tausaga talu ai. O le amataga o le tuuga (taavale) ua fuafuaina mo le 14:03, taimi autu o Potukale.

FESOASOANI: Kamaz Master: o le "sauai Rusia" e tauva i le Dakar 2017

I le fa'avasegaga o le 'au, o le Peugeot e amata o se mea e sili ona fiafia i ai, o se tulaga na ausia ona o le "quartet ofoofogia" lea o lo'o i ai i le au Falani - Peterhansel, Sainz, Despres ma Loeb - ae fa'afetai fo'i i le Peugeot 3008 DKR fa'afouina, se evolusione o le 2008 lea na manumalo i le tausaga talu ai.

O le a iai le 11 sui Potukale i luga o uila, i se lisi o loʻo faʻauluuluina e Paulo Gonçalves (Honda) ma Hélder Rodrigues (Yamaha). O pailate Potukale o le a avea ma o latou fili autu le Australian Toby Price.

O le Dakar 2017 amata i aso nei ma e mafai ona e mulimuli i mea uma iinei i Razão Automóvel.

Ua saunia mea uma mo le amataga o le Dakar 2017 28473_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili