Amata malulu. Toyota GR Yaris e fa'asaga ia Supra ma Celica GT-Four "uso"

Anonim

Na umi se taimi a o leʻi tupu lenei mea. O le Toyota GR Yaris fou na "valaauina" e feagai ma lona muamua faaleagaga, le Celica GT-Four, i se tuuga toso.

Ma e pei o nei mea e le o lava mea lelei mo se taʻaloga mataʻutia, na latou faʻaopoopoina se elemene lona tolu i le tuuga, o le Supra (A80).

I se isi vitio mai le auala Carwow, o nei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e tolu o le ituaiga Iapani o loʻo faʻaalia i autafa, ma e ui o le toʻatele e ono maua le taunuuga e le o se mea e ofo ai, e le o le mea lea e le o se mea e sili ona manaia toso tuuga.

Supra, Celica GT-Four ma GR Yaris Toyota 2

Faʻapipiʻiina i le 1.6 turbo tolu-silinder afi e maua ai le 261 hp ma le 360 Nm o le maualuga maualuga, o le GR Yaris o le faʻataʻitaʻiga sili ona mama o lenei tolu, mamafa naʻo le 1280 kg.

I se taimi mulimuli ane, i le tulaga o le mamafa, e sau le Celica GT-Four, mamafa 1390 kg. Fa'aola e le 2.0 lita inline fa-colinder ma le 242 hp, o lenei GT-Four o se tasi o na'o le 2500 kopi na gaosia.

Mulimuli ane, o le Supra (A80), o le faʻataʻitaʻiga sili ona mamafa (1490 kg) ma sili ona malosi o lenei tolu, e tusa ma le 330 hp mai le tala faʻasolopito. 6-o'omea 2JZ-GTE.

Ua uma le dice, ae o le fesili tele: o ai na manumalo? Ia, o le tali o loʻo i le vitio o loʻo i lalo:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili