Mazda Total Challenge o loʻo faʻaauau pea ile 2018. Ae faʻatasi ai ma Frontier faʻaititia ile "fa pe lima itula"

Anonim

O se ipu na faalauiloa e Mazda ma le kamupani suauu Total, o le Mazda Total Challenge na ausia lona sefulu lomiga i le 2017. Faʻapaʻiaina, tonu i le 24 Hours of Frontier, le tuuga mulimuli o le vaitau, Pedro Dias da Silva ma José Janela, pailate ma le faʻatautaia o le PRKSport team. O fea, i le ala, na faʻasalalau ai e le taʻavale Iapani le faʻaauauina o le ipu i le 2018, e ui lava i ni sikola eseese. O lona uiga, fa'atasi ai ma le tuaoi ua fa'aitiitia i le na'o le "fa pe lima itula".

I se sauniga e le gata o se faamavaega i le vaitau lea ua faaiuina nei, faatasi ai ma le faapaiaina masani o le au siamupini fou, ae faapea foi ma folafolaga mo le vaitau fou o le a oo mai, José Santos, o le ulu o le Mazda Total Challenge, na faasilasila mai e faapea. o le a toe faia le ipu i le 2018. "E ui lava i se tulaga ese teisi".

Aofa'i Mazda Lu'i

"E ui lava i le pati o Fronteira, o le mea moni o se tuuga taugata lenei, lea e oʻo ai le taʻavale i le malosi ma le masaesae, ma e talafeagai pe a matou taufetuli ma le pikiapu. Ae e leʻi faia lena mea talu ona matou faʻaaogaina le CX-5 bodywork. O lea la, o le tausaga mulimuli lea o le a tatou vaʻai ai i taʻavale a le Mazda Challenge e faia atoa le 24 Itula o Frontier. Talu ai, a itiiti mai mo le isi tausaga, o lo matou manatu o le auai, e ui lava i ni auala eseese. O lona uiga, faia na o le fa pe lima itula o suʻega. Luasefulufa itula i le tuuga e mautinoa lava e le o iai, ”o le tala lea a José Santos.

I le isi itu, i luga o le tafailagi o loʻo i ai foi "le avanoa e auai ai i le tele o tauvaga a le Nacional de Al-O-Terrain". Ma le mautinoa, mai le taimi nei, "o le a matou faia ia le itiiti ifo ma le fa suʻega. O pailate o loʻo manaʻo ai e mafai ona sili atu, lima pe ono".

O le mea moni, e tusa ai ma le aofaʻi o tagata auai, na puipuia e le faatonu o le Post-Sales and Network Development e faapea "matou te mananaʻo ia i ai, i le tausaga a sau, le tele o pailate e auai, nai lo le 10 na matou maua i lenei tausaga". O loʻo i ai se faʻamaoniga "o le a matou tausia le tau o le taui i le lalolagi atoa i le 50 afe euros", e ui lava o le tulafono mulimuli mo le tausaga a sau e mafai ona faʻasalalau i le faaiuga o Ianuari, amata o Fepuari, pe a maeʻa le faʻatagaina e le FPAK. O lea, e tatau ona matauina, sa i ai foi i le mea na tupu i le ogatotonu o le faleie Mazda, i le 24 Itula o Frontier.

Mazda Aofa'i Lu'i: Ua folafola e le siamupini e toe fo'i mai mo le tausaga

Ua leva ona avea ma siamupini, le PRKSport pailate, Pedro Dias da Silva, na le mafai ona taofia le suʻesuʻeina o le vaitau lea ua maeʻa, ma faʻaalia "na sologa lelei. Sa i ai le matou taavale fou, e fa a matou tuuga, lea na matou manumalo ai i le tolu. I le lona fa, na faamalosia i matou e fiu i le taimi na matou taʻitaʻia ai ma o matou o se tasi e sili ona saoasaoa".

Aofa'i Mazda Lu'i

Ae mo le isi vaitau ma e ui lava i suiga ua faʻasalalau nei, Dias da Silva faʻamautinoa, "afai e avanoa José Janela ma manaʻo e talia le luʻitau, o le a tatou toe i ai iinei. E le gata mo le Mazda Challenge, ae, afai e mafai, o mea uma a le National Championship. E le gata i lea, o lenei vaitau, o matou foi na sili ona saoasaoa, ex-aequo ma isi vaega, i le vaega T1.

Mo le vaega o totoe, ma e uiga i le faʻataʻitaʻiga ma le CX-5 bodywork, "e sili ona lelei, faʻatauvaʻa, aemaise lava mai Portalegre agai i luma. O lea o le a matou faia ni suiga faʻapitoa ona o tulafono fou o le Ipu a le Lalolagi. O lona uiga, i le mamafa ma le faʻamalolo, ina ia sili atu le faʻatauvaʻa."

O loʻo tumau pea le folafolaga: o le a toe foʻi mai le siamupini ...

Faitau atili