Audi S1 Sportback: o se gaioiga o le lototele (ma le valea ...)

Anonim

O le Audi S1 Sportback o se faʻatonuga o le mana, uu ma le faʻavalevalea na fanau mai i mafaufau o nai inisinia Audi. E tasi le fa'aletonu tele: e le o iai lo'u igoa i le resitala o meatotino.

I se aso la, na tuu ese ai e le pulega a Audi tusi lesona o le pulega, o lipoti mai le matagaluega o tupe ma fautuaga a le Komiti o Amioga ma Amio Lelei a Ingolstadt - Ou te le iloa pe o i ai, ae e foliga mai o loo i ai. Ou te fia talitonu o le faasologa o mea na tutupu na fanau mai ai le Audi S1.

Ou te fai atu lenei mea ona o se vaaiga saʻo o le Audi S1 e matua leai lava se uiga. Na iloa e le faʻailoga mai le amataga o faʻatauga o le a le taua (sei vagana ai nisi o maketi faʻapitoa), o le tau mulimuli o le a maualuga ma o tau o le atinaʻe e ono le mafai ona ufiufi. I se aso masani, o nei mea taua na lava mo le pulega a le ituaiga e "faʻaletonu" ma faʻatonu le faʻavaveina o le afi o le poloketi.

Audi S1 Sportback: o se gaioiga o le lototele (ma le valea ...) 28539_1

Ae i se aso e le masani ai - e pei ona ou talitonu o lena aso - na faamaonia e le faailoga le Audi S1 ma se ataata i ona laugutu. Ou te mafaufau ia Rupert Stadler, Pule Sili o Audi, ua tapunia le afa o le au faatonu o Audi, na o le faalogo i le manatu o se inisinia naunautai. I lenei fonotaga, ou te vaai faalemafaufau i se inisinia Siamani ogatotonu - ma le toto Latina i totonu o lona fatu ma le moomoo mo le 80s i lona loto - o loʻo alu i luga o le fola e fai atu: "Mr Stadler, e faigofie le manatu! Ave se Audi A1, tuu se afi 2.0 turbo ma se faiga taavale Quattro i le va o axles i totonu ma tuuina atu le Audi Quattro se atalii o le atalii. Sa manaia a ea?”.

Ou te vaai faalemafaufau i le matagaluega o maketi e osooso ma le fiafia i lo latou nofoa. Ou te manatu o le matagaluega o tupe o loʻo tuleia a la carte tranquilizers i lalo o latou faai aʻo latou fesili i le Ingolstadt Parish Committee on Morals and Good Manners mo se lagolago e taofia ai lenei faʻavalevalea. Ou te iloa, e tele oʻu mafaufauga ...

"Afai e oʻo mai i le taimi nei o le S1 o se faʻalavelave faʻaletonu (faʻaaogaina ma avanoa), mai le taimi nei ua avea ma vaieli o uiga lelei. O le 6 i le taeao ma sa ou i luga o le A5 fai le taeao. Taunu'uga? Mauga o Sintra."

Mai se vaaiga faʻalagona, o le S1 e maua ai se lagona atoatoa. E vave, e mamana, e matagofie ma e foliga mai o se tama'i-WRC. I se faapuupuuga: o se sui agavaa i le Audi Quattro iloga. Mai se manatu fa'apitoa, e 'ese'ese le tala: e matua'i fa'avalevalea i le 3975mm le umi ma le 1746mm le lautele.

I le faia o le folasaga saʻo i le fanau mai hypothetical o le Audi S1, ou te fia taʻu atu ia te oe le auala na aveesea ai lenei faataitaiga, lea i loʻu manatu faatauvaa o le mea moni o se faatinoga o le lototele e le pulega o Audi. A uma mea uma, o ai e fa'amalosi e fa'aauupegaina se SUV i le 2 lita turbo afi, sili atu i le 200hp ma uili uma? Audi ioe.

O le Audi S1 o se faʻamaoniga o le agaga o le lalolagi faʻatasi o loʻo tamoʻe pea i totonu o na tagata - ioe, saʻo, tama! A oʻo mai i taʻaloga, e oʻo lava i le Pule Sili o Audi o se tasi o matou. O tama o le a avea ma tama ...

O le lagona muamua i tua o le uili o le S1 o se Audi A1 masani atoatoa. Ana le seanoa le pito sili ona loloto, ou te fai atu sa ou pulea se Audi masani. Ina ua mavae le uluai kilomita i le aai, o le eseesega muamua i le masani Audi A1 amata ona aliali mai. I le tasi itu o taumafa le fiafia, i le isi itu o le tigaalofa o mata o i latou e pasia i tatou.

E mana'o tagata uma e tietie i le S1. O fa'asu'u e fa, uili lapo'a ma le fa'aogaina o le ea i luma i se fa'ata'ita'iga fa'apitoa e lelei tele. O le faʻafitauli o le avetaʻavale i totonu o le taulaga ma faʻamalieina uo ma uo e maualuga le tau: e tusa ma le 11l / 100km. Ufa…

"Ina ua taunuu i Sintra, na amata ai le tausamiga piʻo. Liliu i le agavale, liliu i le taumatau ma o le Audi S1 e i ai i taimi uma se faʻalelei e tatau mo se siva masani: e aunoa ma se ila."

Audi S1-16

E le gata i lea, e sili atu le aua neʻi sili atu ma le tasi le pasese i le taimi. I le Audi S1 o le avanoa i tua e matua faʻatapulaʻaina. O le nofoa pito i tua e malo ma maualuga ona o le manaʻoga e faʻaogaina le Quattro system, ma le avanoa o nofoa pito i luma e le fesoasoani foi. E laʻititi foʻi le ogalaau ile S1. Talu ai e le'i ofi le maa i totonu o le afi, e tatau i inisinia ona tuu i totonu o le ogalaau e fa'aoga ai le afi 2.0 TFSI.

"(...) faʻafetai i le Quattro system e mafai ona matou faʻaleleia atili: taofi tuai, faʻasino le taavale agai i totonu o le piʻo ma tuʻimomomoina le uila e pei e leai se taeao"

Ina ua mavae se aso i Lisbon i tua ma luma, na iu lava ina mafai ona ou aveesea le taavale ma nisi o tautinoga faapolofesa na faamalosia aʻu e sui le uili o le S1 mo le komepiuta komepiuta (le tasi lea ou te tusia nei). Ua oo i le taimi e faʻataʻitaʻi ai faʻamaoniga malosi a le tama a le tama a Audi Quattro.

Afai e oʻo mai i le taimi nei o le S1 o se faʻatonuga o faaletonu (faʻaaogaina, avanoa, ma isi), mai le taimi nei ua avea ma vaieli o uiga lelei. O le 6 i le taeao ma sa ou i luga o le A5 fai le taeao. Taunu'uga? Mauga o Sintra. Folafola? Susū atoatoa. Moe? Tele. Ae o le a pasi…

Audi S1-11.

O le auala i Sintra na ou matauina ai o le Audi S1 ua toe faʻatulagaina loʻu faiʻai e aunoa ma loʻu matauina. Avetaavale i le sili atu i le 100km/h i luga o le A5 a o timuga mamafa, i totonu o se taavale masani o le a le afaina. I le Audi S1 e leai se mea e tupu. O aʻu, le Bose sound system, sanuisi i lima ma se lagona ofoofogia o le mautu. Sa ou manatu “e sili le faagesegese”. Na aoga le iloa o le avetaʻavale i le 90km / h e mafai ona faʻaalu 'naʻo' 9,1l / 100km.

I le taimi lava i Sintra, na amata ai le tausamiga o le curve. Liliu i le agavale, liliu i le taumatau ma le Audi S1 e i ai i taimi uma se faʻalelei talafeagai mo se siva masani: e aunoa ma se pona. A'o fa'atupula'ia lo'u mautinoa, sa tape le faiga o le ta'avale, se'ia leai se mea na totoe. E oo mai i le taimi lea ua ou fiafia ua ou fesuiai le mafanafana o ie ieafu mo le malulu i luga o le auala.

01- Audi S1

Faatasi ai ma le tapeina o fesoasoani, o le tulaga masani o le pa'i na suia i se tulaga u'amea mamafa. O le au pito i luma na taofi le makaina o le taimi na o ia ma amata ona faʻasoa faʻatasi ma le pito i tua. Ou te taʻutino atu ou te le masani i le taʻavale uma, ma sa tatau ona sui laʻu auala i tulimanu ma laʻu taʻavale.

"E mautinoa lava le mea na faia e Audi i le Audi S1 e ofoofogia. E tatau ona tatou tu'uina lenei mea i se vaaiga mamao. O loʻo matou talanoa e uiga i se taavale e itiiti ifo i le 4 mita le umi e maua ai le 250 km / h "

A o i ai i luma-uila taavale matou te taumafai e aumai le tele o laina laina i totonu o le piʻo, i le Audi S1 faʻafetai i le Quattro system e mafai ona matou faʻaleleia atili: taofi tuai, faʻasino le taavale i totonu o le piʻo ma tuʻimomomoina le saoasaoa. e peiseai ua leai se taeao. O le Audi S1 e tuʻu ai tulimanu i le vave e pei ona mafai e le 235hp (ma faʻatagaina le tele ...) ma o le Quattro system e tausia le tuʻuina o le mana i le eleele. Faigofie.

04- Audi S1

Manatua o le faiga e ave le faamuamua i le au pito i luma, ma o le tuʻuina atu o le paoa i uili pito i tua e mafai (e tatau ...) ona televave ma sili atu le malosi. Ae, o le S1 o se roketi laʻititi ma uili. O se aoga aveta'avale manaia lea e mafai ai e se tasi ona taumafai e a'oa'o a latou togafiti muamua. E ui lava i le puʻupuʻu uili, e leai ni lagona faʻafuaseʻi. O le S1 e amio pei o se poloka ma fa'ataga le tagata e sili ona le masalomia e sese e aunoa ma le pasia o se pili taugata. Faitau i luga, alu ese mai le auala, fusi ma le alofa se laau pe fai se pa'u.

E le o se taaloga e sili ona manaia, aua atonu e faigofie ai le olaga, ae e manaia tele le ave taavale. Ou te masalo e tusa lava pe i luga o le aisa le S1 o le a mafai ona saoasaoa mai le 0-100km / h i le 5.9 sekone na faʻasalalau e le faʻailoga. Ae mo le saoasaoa maualuga, e tu i se manaia 250 km / h.

Fa'aletonu? E pei ona ou fai atu, o le S1 e leai se mafanafana o nofoa pito i tua, o le avanoa i totonu o le ogalaau, o le taumafaina ma, sili atu i mea uma, ona o le resitalaina o meatotino e le o iai loʻu igoa. Amioga lelei? Tele. O le a avea ma mea masani!

Ou te masalosalo o le a faʻalauiloa e Audi se taʻavale o lenei natura: taʻavale laiti, afi tele ma uili uma. Ua na'o le fa'anoanoa o le tau, lea e tatau ona tutusa ma le tau i le sikuea mita o se fale mautotogi i Niu Ioka e va'aia le Central Park. I totonu o le iunite faʻataʻitaʻi, o le tau e oʻo atu i le € 50,000 (i le pepa faʻapitoa o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga ma le tau faʻamatalaga).

09- Audi S1

E moni! Na toetoe a galo ia te au le taʻua o se mea ou te manatu e sili ona taua. O le "tiki ma le paʻu" e faʻaalia e le S1 pe a matou tapeina le taʻavale, e sau mai le uʻamea i le laina taʻavale e malulu. E matua fa'alogoina ma i totonu o le 5 mita e mafai e se tasi ona fa'alogo ma mafaufau i le mea o lo'o matou faia. Ma o lena na tuua ai aʻu ma se ataata lautele, tuuto i ou foliga. Masalo o nai fa'amatalaga laiti nei e maua ai le eseesega.

E mautinoa lava le mea na faia e Audi i le Audi S1 e ofoofogia. E tatau ona tatou tu'uina lenei mea i se vaaiga mamao. O loʻo matou talanoa e uiga i se taʻavale e itiiti ifo i le 4 mita le umi e tuʻuina atu le 250 km / h ma e sili atu le malosi nai lo le tele o "sauʻai paia" matou te faʻaaloalo i ai: Audi Quattro; Lancia Delta HF Turbo Integrale; ma e mafai ona alu pea ...

Ua oo i le taimi na tatou taofi ai le le mautonu e uiga i le lumanaʻi o pisinisi taʻavale - mo aʻu, vaʻai iinei. O fa'ailoga ua o'o i le tele o taimi e fa'ailoa mai ai le sese o tatou. Faatasi ai ma augatupulaga uma ua mavae, e tele faʻataʻitaʻiga o loʻo tusia o latou igoa i le talafaasolopito. Audi S1 o se tasi oi latou.

Audi S1 Sportback: o se gaioiga o le lototele (ma le valea ...) 28539_7

Ata: Gonçalo Maccario

MOTOR 4 pusa
CYLINDRAGE 1999 cc
FA'AALIGA Tusi Lesona 6 Saosaoa
TALIGA I luma
MAMAFA 1340 kilokalama.
MANA 231 CV / 5000 rpm
PINARI 375 NM / 1500 rpm
0-100 KM/H 5.9 sec
SAOPOTI TELE 250 km/h
CONSUMPTION (fa'ailoa) 7.3 lt./100 kilomita
TAU mai €39,540 (faʻamatalaga tau mo le iunite faʻataʻitaʻiina iinei)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili