Le isi Bugatti ma fa'au'u fa'au'u saosaoa e o'o i le 500km/h

Anonim

O le sui o le Bugatti Veyron o le a taʻua o Chiron. O le a maua le 1,500 hp le malosi ma le saoasaoa maualuga e ova atu i le 450km/h.

I sina mea itiiti, o faʻamatalaga fou e faʻaalia e uiga i le sui o le Bugatti Veyron (i le ata). O se faʻataʻitaʻiga e tatau ona taʻua o Chiron ma e tusa ai ma le saunoaga a Walter de Silva, o le ulu o le mamanu i le Volkswagen Group, e tatau ona avea ma se faʻataʻitaʻiga o pisinisi tau taavale ma o aso nei, o se "mea ata". E leai se mea e itiiti ifo nai lo lenei.

Pe o le ai ai pe leai, matou te le iloa. Ae matou te iloa o le a faʻapipiʻiina ma se afi tele 16-silinder i W ma fa turbos, lua o latou hybrids ona o le faʻaogaina o afi eletise. O lenei afi o le a iu lava ina avea ma se suiga sili ona toe teuteu o le poloka e malosi ai le Veyron. Faatasi ai ma nei suiga e tatau ona mafai e le Bugatti Chiron ona oʻo i le saoasaoa maualuga o le 463.5 km / h ma oʻo i le 100km / h i lalo ifo o le 2.5 sekone. Numera e mafai e le gata i le faʻaleleia ae faʻapea foi ona o le faʻaitiitia o le mamafa o loʻo faʻamoemoe le faʻailoga e fai i luga o le faʻataʻitaʻiga.

FESOASOANI: Bugatti Veyron Legends: o se saafiafiga i le talafaasolopito o le ituaiga

Mo i latou e fiafia i faʻamatalaga, e tusa ai ma le Automobile Magazine, i totonu o le avetaʻavale o le a tuʻuina atu se speedometer faʻauʻu i le 500km / h. E ui lava e le oʻo le faʻataʻitaʻiga i lena saoasaoa, o loʻo i ai pea se aafiaga faʻapitoa. 500km/h? E aunoa ma se masalosalo, o se auala sili (toe tasi...) e faʻafiafia ai uo.

O le faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe e tuʻuina atu i le faaiuga o le 2015, faʻatasi ai ma le Chiron amata faʻatau pisinisi i le 2016.

Punavai: automobilemag.com

Faitau atili