Le fa'asalalau: Audi S1 na pu'eina mo le taimi muamua

Anonim

I le malulu o Northern Scandinavia, o loo savalia se tagata nofoia aai masani Audi, pe ana le mo le fa exhausts tua ma le leo le mafaaseseina o se poloka lelei-vitaminized ua siitia ai le "ofu o le masani" lea na ufiufi ai lenei Audi S1.

"Mativa" version camouflage

O le faʻataʻitaʻiga e faʻaeteete, pe a pasi e le faʻaalia. O uili e sili ona taatele ma o le tino e faʻamalosi e pei o le Labrador - e leai ni sakete pito, faʻasalalau tua poʻo se "tamaʻitaʻi fata" e faʻatupuina le malosi e manaʻomia tele. Ae ui i lea, o le seti o fa asu e le mafaaseseina.

Le fa'asalalau: Audi S1 na pu'eina mo le taimi muamua 28610_1

I loʻu manatu maualalo, o se taavale o lenei tele ma faʻagogo e foliga mai i luga o le pito i luga, ae o nei mea e mafai foi ona avea ma se vaega o le ata atoa. O lenei Audi S1 o loʻo i totonu o le Clark Kent mode ma o loʻo matou faʻatali pe o afea e te faʻaofuina ai lou pulou - matou te le manaʻomia ni tights ma faʻamoemoe ua saunia e Audi ni sakete manaia.

Inisinia e aunoa ma ni numera mautinoa

Fai mai tala o le S1 i le lumanaʻi o le a maua le 2.0 TFSI ma le 220hp i lalo o le pulou ma le kamupani faufale a Ingolstadt quattro traction system. O loʻo faʻamoemoeina se tamaʻi-rocket! Se'ia o'o i lena taimi, taofi ata sipai matou te maua mo oe.

Le fa'asalalau: Audi S1 na pu'eina mo le taimi muamua 28610_2

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili