Automobile Ledger i le Mais Superior magazine o Iulai ma Aukuso

Anonim

Ua toe iai nei Razão Automóvel i itulau o le Mais Superior (MS), o se mekasini e taulaʻi i tamaiti aʻoga i le iunivesite.

Mo le lomiga o Iulai ma Aukuso o MS, matou te faʻamaonia le lua o mea fou fou i le lalolagi taʻavale. Matou te iloa le Renault Twingo GT, o le pito sili ona leaga o le tagata nofoia Farani. Ma faʻamaonia, o le faʻafesoʻotaʻi muamua ma le lima o augatupulaga o le SEAT Ibiza, lea e faʻaalia ai o ia lava o se tasi o talosaga sili ona lelei i le vaega.

O le autu o lenei masina i le Mais Superior: peti i tagata tafafao maimoa i nuu i tua

O e mafaufau pea i mea o le a e faia i nei vaiaso o le taumafanafana? Na e mafaufau e uiga i le faʻaopoopoina o le filemu ma le toʻafilemu o nuʻu i le fiafia? O tafaoga i nuu i tua e ofoina atu ia te oe aso malolo i le taulaga ma le tele o gaoioiga ina ia e le uma ai le adrenaline, ma ua matou faia se filifiliga i nisi o nofoaga sili ona lelei.

I luga foi o Mais Superior o António Raminhos, o loʻo taʻu atu ia te oe e uiga ia Marias ma se tusi e mafai ona faʻatasi ma oe i lenei taumafanafana, ma Frankie Chavez, o le na faʻatuina se album fou o loʻo i ai mea uma e avea ma vaega o lau lipine mo le vaitau. .

Su'e lau Sili Sili i lou nofoaga mafanafana, ma aso malolo fiafia!

Automobile Ledger i le Mais Superior magazine o Iulai ma Aukuso 28631_1

Faitau atili