minute mulimuli: Fa'amatalaga muamua o le Mercedes SL fou

Anonim

O faʻamatalaga muamua e uiga i le lumanaʻi Mercedes SL amata ona faʻaalia.

Faatasi ai ma se faʻaaliga ua faʻatulagaina mo le North American Internation Motor Show, i le taulaga o Los Angeles, o faʻamatalaga o le auala fou o le Siamani ua amata ona faʻaalia. I le avea ai ma mea fou autu o le faʻataʻitaʻiga fou, o le faʻamaʻi faʻamaʻi na faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamaonia. Pe a faatusatusa i lona muamua, o le SL fou - lea o le a maketiina i le tausaga a sau - ua leiloa le 140kg faʻaalia, faʻafetai i le faʻaogaina malosi o mea mama e pei o le alumini.

E ui lava i lenei paʻu tele o le mamafa, na mafai lava e Mercedes ona faʻateleina le malosi o le taʻavale fou i le 20%, faʻafetai i le faʻaofiina o auala fou mo le faʻaogaina ma le faʻamalosia umi i le chassis. O lenei fa'aopoopoga, fa'aopoopo i le fa'aitiitia o le mamafa atoa o le ta'avale, o le a i'u ai i se amio fa'amalosi e sili atu le mataalia ma le fa'amafanafanaga maualuga.

minute mulimuli: Fa'amatalaga muamua o le Mercedes SL fou 28684_1

I le faaopoopo atu i mea fou i totonu o le taʻavale, o loʻo i ai foi se isi mea fou, e pei o le uiga iloga o Mercedes i soʻo se taimi e faʻalauiloa ai se faʻataʻitaʻiga fou. O lenei mea fou ua lauiloa o le Magic Vision Control. Ma e leai se mea e sili atu nai lo se faʻamalama faʻamalama e tuʻufaʻatasia ai "squirts" (faʻapitoa foi o le mija-mija) i se fasi mea e tasi ina ia aloese ai mai le faʻafefe mai le fale e mafua mai i faiga masani (ata i le itu).

minute mulimuli: Fa'amatalaga muamua o le Mercedes SL fou 28684_2

I le tulaga foi o le mafanafana, na amata ai e Mercedes se masini leo fou, e faʻaaoga ai sipika o loʻo i vae o tagata nofoia, e faʻamoemoe e aloese mai faʻalavelave leo e mafua mai i le taamilosaga o le ea i totonu o le pasese pe a taʻavale e aunoa ma se pulou.

Ae mo le afi, e leʻi iai ni faʻamatalaga. Ae o le amanaia o le paʻu o le mamafa o le SL fou, e tatau ona faʻamoemoe i le tulaga o le taumafaina o le ai ai se faʻaitiitiga i le faasologa o le 25% faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei.

O le taimi lava e maua ai nisi tala fou o le a matou faʻasalalau iinei poʻo luga o la matou itulau Facebook. Asiasi mai ia i matou!

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Punavai: auto-motor-und-sport.de

Faitau atili