Fou VW Golf Variant: sili atu avanoa ma taaloga | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

Na matou o e va'ai i le VW Golf Variant fou. Ole VW Golf Variant fou lea e fa'amoemoe e faatosina i le itu ta'aloga o avetaavale.

O taʻavale e pei o latou: sili atu le faʻaogaina o le aiga nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua, o le mea lea, ma le tele o avanoa mo tamaiti, taifau ma atopaʻu. O le fua sili ia mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻamalieina aso malolo a le aiga ma soʻo se tasi na te faia e mautinoa lava e iloa le mea e faʻamoemoeina pe a ave se atopaʻu: i lea tausaga ma lea tausaga, e faʻateleina le numera o atopaʻu, e ofoofogia! Fai mai o le sese o tamaitai o le a le saʻo i laʻu vaega, aua o aso nei e foliga mai e iai foi "atopaʻu" a tamaloloa mo mea uma.

06092013-IMG_0848

E ese mai i tafaoga a aiga, o loo i ai le tatou olaga vaivai i lea aso ma lea aso o le taulaga po o ni nai malaga laiti i le faaiuga o le vaiaso ma uo, ma o se aseta foi le i ai o se taavale e mafai ona tatalia le faaletonu o atopaʻu a a tatou malo faʻaaloalogia ma tagata malaga. Ua lelei, ua ou sasa tele i le ogalaau, ae o le mea moni, o se tasi lea o uiga e sili ona tosina i ai le VW Golf Variant fou. Faatasi ai ma le 605 lita o le gafatia (e oo atu i le 1620) o le vaega pito sili ona tele o ato i le vaega ma e le gata – e lua lita e sili atu lona malosi nai lo le ogalaau o le VW Passat! Va'ai: e aoga fo'i e ave tagata pu'eata ma Tomasi e 1.90 le maualuga, e le'o se galuega faigofie.

Fa'afeso'ota'i muamua:

Na matou maua le avanoa e tietie ai mo ni nai itula le VW Golf Variant fou i le Sportline version, i le taimi o le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga i le au lomitusi. I lalo o le pulou sa i ai le afi 105hp 1.6 TDI, faʻatasi ai ma le masani masani 5-saosaoa gearbox - o le Sportline o se tulaga o meafaigaluega e taoto i le va o le Comfortline ma le Highline. O lenei 105 hp 1.6 TDI o le afi lea, ioe, Volkswagen tuu uma lona talitonuga, pe a le o le afi faasinomaga mo le maketi a le atunuu, pe mo le tau (mai € 27,175.65) pe mo le faatinoga lelei o loo ofoina atu (maualalo taumafa. ma le tali atu a le afi).

Fou VW Golf Variant: sili atu avanoa ma taaloga | Tusi Tusi Ta'avale 28687_2

Ua uma ona matou iloa totonu o le Volkswagen Golf fou, peitaʻi o le tulaga sili ona lelei o meafaitino ma le faigofie o le faʻaogaina e tatau ona faʻamaonia. "O Golf das vans" o lo'o fa'atumauina le fa'asinomaga o se fa'ata'ita'iga ua fausia ina ia fa'atino ma lelei. I le VW Golf Variant fou, aemaise lava i lenei Sportline version, o meafaigaluega e tele ma atoatoa, lava mo le faʻaoga i aso uma, faʻalelei ma faʻatasi ai ma nai taʻaloga "pauta".

Meafaigaluega: Sportline

I le Sportline version, o le VW Golf Variant fou o lo'o ofoina atu mea fa'aoga fa'amafanafana fa'atasi ma isi filifiliga ta'aloga. Amata i nofoa taʻaloga pito i luma, o loʻo i ai foi le faʻamalama faʻamalama faʻamalama ma faʻamalama pito i tua (ma le 65% faʻamalama), faʻapipiʻi ie i se mamanu ese ("Mel Stripe"), le faʻamalologa taʻaloga ua leva ona faʻatali ma uili uila. “Madrid” ma pa’u 225/45 R 17.

Fou VW Golf Variant: sili atu avanoa ma taaloga | Tusi Tusi Ta'avale 28687_3

O lenei fa'atulagaga e mafai ai ona fa'atofuina le ta'avale, mo na taimi pe a na'o tatou ma mana'o e fa'aoga atoatoa le malosi o le ta'avale. E le o se ta'avale ta'aloga, ae o le fa'agata fa'amalo e mafai ai ona fa'alatalata atu i tulimanu, e aunoa ma le fa'afefe i le saogalemu ma le mafanafana. E masani lava, o le faʻamalosi e sau ma sina faʻaitiitia o le mafanafana, ae i le taimi puupuu na matou aveina ai le VW Golf Variant Sportline fou, e leʻi foliga mai ia i matou na afaina le fetuunaiga i le va o le mafanafana ma le taʻaloga. I se isi faaupuga, o lenei tulaga o meafaigaluega "Sportline" o loʻo i ai la matou faʻamaoniga.

XDS +: tulaga i luga ole VW Golf Variant fou

O uiga ta'aloga ma popolega mo le saogalemu na ta'ita'ia ai Volkswagen e fa'aauupegaina le VW Golf Variant fou ma le XDS+. Ae o le a lenei mea e uiga i le XDS +? O le XDS+ o se galuega ua tu'ufa'atasia i totonu o le Fa'atonu Fa'atonu Fa'aeletonika (ESC). O lenei galuega e faʻaleleia ai le amio i luga o auala e sili atu ona faigata. O lenei faiga, ua uma ona maua i luga o le VW Golf, e taofia ai le se'e mulimuli ane o uili o lo'o i totonu o le pi'o.

Fou VW Golf Variant: sili atu avanoa ma taaloga | Tusi Tusi Ta'avale 28687_4

O le XDS + e logoina le ESC ma o lenei mea e faʻatupuina ai le mamafa o le uila i luga o le uili, faʻamautinoa le sili atu le malosi. O le mea moni, o le XDS + system e galue e pei o se loka eseʻesega, e puipuia ai le taʻavale mai le faʻafefe pe a ulu atu i se piʻo i se saoasaoa maualuga atu nai lo le faʻatapulaʻaina.

tekinolosi ma mamanu

O le peti i luga o se ofo faʻatasi ai ma tekinolosi fou e tuʻu ai i le pito i luga ole vaega. O mea taua e aofia ai le touchscreen ma fua e oo atu i le 8 inisi, le Park Assist (fesoasoani i le paka i nofoaga tutusa), le Rear Assist (mea pueata tua), le Lane Assist (tausia o le laina ma le faʻasaʻoina o uili), le Light and Dynamic Assist (maualuga. -fesoasoani fa'alava/fesoasoani fa'alava maualuga), su'esu'e vaivai ma se faiga fa'ailoga fa'ailoga.

Fou VW Golf Variant: sili atu avanoa ma taaloga | Tusi Tusi Ta'avale 28687_5

O le mamanu o loʻo faʻaalia nei ua faʻamalosia, e fai si mamao ese mai le mamanu faʻamalieina o faʻataʻitaʻiga muamua e lua. O le pito i tua e maualuga, lea e maua ai le uiga taʻaloga tutusa lea e faʻamoemoe e maua e le VW Golf Variant fou. O loʻo tumau pea le faʻatali mo le faʻaalia o tagata lautele ma tagata faʻatau, ia iloa pe o le a faʻaaogaina lenei fua i le VW Golf Variant fou. Ae mo i matou, e mafai ona matou faʻatali mo le suʻega ma suʻe maeʻaeʻa lenei VW Golf Variant fou. Ma o le a le foliga ia te oe?

Tau (mai le):

1.2 TSI (105 hp): €24,141.94

1.4 TSI (140 hp): €26,787.71

1.6 TDI (90 hp): €26,577.05

1.6 TDI (105 hp): €27,175.65

2.0 TDI (150 hp): €35,882.73

Tu'u mai lau fa'amatalaga i luga oa matou feso'ota'iga fa'aagafesootai ma i la matou faiga fa'amatalaga iinei i Ledger Automobile.

Tusitusi: Diogo Teixeira

Ata: Thom V. Esveld Photography

Faitau atili