Amata malulu. O fea e te manatu o iai le pa'u fa'aagaga mo le Alfa Romeo SZ?

Anonim

Ina ua uma ona matou faʻaalia le mea na "natia" ai le Fiat 600 Multipla paʻu faʻapitoa, o le vaiaso nei o le a matou faʻaalia ai le mea o loʻo i ai le paʻu faʻaalu o se taʻavale e sili atu ona seasea: le Alfa Romeo SZ.

Faʻalauiloaina i le 1989, le Alfa Romeo SZ, saunia e Sprint Zagato - faʻaigoaina foi o le "il Mostro" - faʻaaogaina le faavae o le Alfa Romeo 75, sa faʻapipiʻiina i le 3.0 V6 ma le 210 hp, ma e aunoa ma le faʻapea o se taʻaloga. , e le'i tele avanoa i totonu o lenei Alfa Romeo seasea . O le mea lea, o le fofo na maua e teu ai le pa'u fa'aagaga e tatau ona "fatuina".

O le mea moni, na manuia le fofo, talu ai na matou vaʻai i ata o le Alfa Romeo SZ na ofoina atu mo le faʻatauina e Fast Classics matou te leʻi matauina lava. Leai, o le pa'u fa'aagaga e le oi lalo o le seevae, o le tele o fofo masani, ae o lo'o fa'atulaga tonu i le avanoa i le mea tatou te manatu o le ... tailgate.

Alfa Romeo SZ

O le "ufi o le seevae" o le mea moni o le avanoa i le pa'u fa'aagaga.

E pei ona mafai ona e vaʻai i le faʻailoga o loʻo i luga (swipe), pe a tatalaina le siʻusiʻu na matou mauaina naʻo le paʻu avanoa. O fea la le ogalaau? Ia, o lenei mea na "tuu ese" i se avanoa i tua o nofoa pito i luma, faatasi ai ma le aia tatau i fusi e faʻamau ai ato.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili