New Honda Civic: o le tupulaga lona iva!

Anonim

Le Mana o Miti, o le auala lea e faʻaauau ai e Honda ona tatou talitonu i le malosi o miti, ma oʻo mai ai ia Mati i lenei tausaga, le Civic fou.

New Honda Civic: o le tupulaga lona iva! 28744_1

A aunoa ma ni suiga tetele i le tulaga o le afi pe a faʻatusatusa i le tulaga o loʻo i ai nei, o lenei augatupulaga fou o loʻo faʻaalia se laina tutusa i le muamua, faʻalautele uma lona matagofie. O moli ulu fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aonaponei o le LED ma le fa'ameamea pito i luma ua fa'atulagaina i la latou sitaili o nisi ia o foliga fou o le fa'ata'ita'iga fou. Ae mo lona pito i tua, o le ogalaau na faʻalautele ma ua vaeluaina, lea ua maua le 477 lita e mafai ona liua i le 1,378 ma nofoa gaugau i lalo.

O lona totonu ua faʻaleleia pe a faʻatusatusa i le muamua, ua sili atu le aerodynamic, o se faʻataʻitaʻiga o le uili fou ma le faʻamafanafanaga fou lea e taʻalo ai le 5-inisi le mata o le LED, ma sili atu le talisapaia o lona fale, faamanatu mai ia i matou se vaalele a vaalele, ma le tele o faamau. O lenei fa'ailoga o le fa'ailoga Iapani o lo'o iai le fa'amau ECON lea e mafai ai e le aveta'avale ona fa'asili atu le ta'avale.

New Honda Civic: o le tupulaga lona iva! 28744_2
O le 1.4 VTEC petrol model, ma le 100 hp ma le averesi o le 6.6 l / 100km, o le a tau 22 000 euros, ae o le 1.8i VTEC ma le 142 hp ma le faʻaaogaina o le 7.3 l / 100km o le a tau e tusa ma le 25 000 euros. O le 2.2 i-DTEC diesel engine o le ai ai le averesi o le taumafaina o le 5.7 l / 100km ma le malosi maualuga o le 150 hp e oʻo atu i lalo ifo o le 217 km / h o le saoasaoa maualuga, ona e leʻi iloa lona tau.

O le faʻataʻitaʻiga muamua, na maua ai le tele o faitioga ona o le maualuga o le taumafaina, o le taimi nei, ua tuʻuina atu nei e Honda se Civic sili atu ona faauo ia tatou atotupe. O le iva o augatupulaga Civic o le a maua i le 5 versions, coupé, taʻavale taʻavale, sedan, hybrid ma le maualalo o taumafa.

Tumau i lenei vitio o tatou uso Amerika i Saute…

Tusitusi: Ivo Simão

Faitau atili