Dodge Challenger SRT Demon: Fa'alotoifale, Le fa'aleagaina

Anonim

O faʻamatalaga faʻataʻitaʻi mo le Dodge Challenger SRT Demon fou o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia i lalo. O le taimi lenei, o le American brand na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa o le taʻavale taʻavale i le 1/4 maila ... pe o le afi afi?

E le o se mea lilo e manaʻo Dodge e faʻamalolo le taʻavale musika sili ona malosi, le Dodge Challenger SRT Temoni. Ma faʻamasinoina i faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻavae ai, matou te fai atu o lenei faʻamoemoe e le o se mea e le talafeagai.

O le Dodge Challenger SRT Hellcat e maua ai le "manaia" 707 hp o le mana ma le 880 Nm o le malosi, e sau mai se HEMI afi e 6.2 lita.

I le faaopoopo atu i le faʻateleina o le malosi, o loʻo galulue le au inisinia Dodge i se faiga faʻatautaia fou, lea e folafola mai e liliu le Challenger SRT Demon i se masini toso tuuga. Latou te le talitonu?

AUTOPEDIA: O le mea e te vaʻaia i lenei ata e le o se ulaula. matou faamatala atu

Ae e iai isi mea. Na tuua e Dodge se isi ala i luga o le laisene o le taavale, e pei ona faaalia i lalo. E fa'atatau i le fa'atinoga i le 1/4 maila po'o le fa'aliliuina afi? Tusi au lava faaiuga...

Dodge Challenger SRT Demon: Fa'alotoifale, Le fa'aleagaina 28747_1

O le faʻaaliga o le Dodge Challenger SRT Demon ua faʻatulagaina mo le New York Motor Show, lea e amata ia Aperila 12th.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili