David Brown Automotive Speedback GT: Le DB5 o le meleniuma fou

Anonim

Le kamupani fa'apitoa i le tino, David Brown Automotive na tu'uina atu lana fa'ata'ita'iga fou i Top Marques: le Speedback GT. O se fa'aliliuga fa'aonaponei o le Aston Martin DB5.

E le tele ni ta'avale e mafai ona fa'afiafiaina i tatou mo le tele o tausaga a sau ma le matagofie o latou laina ma le fa'atasi. O le Aston Martin DB5 o se tasi o na mataupu, faʻafetai i lona matagofie ma le faʻaleleia e foliga mai e leai se taimi.

2014-David-Brown-Automotive-Speedback-GT-Studio-1-1280x800

Faatasi ai ma lenei DB5 retro musumusuga na filifili ai David Brown Automotive e ave le mea ua manatu o se tasi o mamanu sili ona matagofie o le 60s, toe faia le faʻataʻitaʻiga i le malamalama o aso nei.

I lenei toe faʻamatalaina o le DB5 i le tulaga o le Speedback GT, o le faavae e le o se Aston Martin, ae o se Jaguar XKR. E ui lava e foliga mai e le talafeagai le faʻaaogaina o le faʻavae o se faʻailoga faʻatauvaʻa, matou te manatua i le taimi ua tuanaʻi talu ai nei na faʻasoa ai e le lua ituaiga o latou vaega.

E LEʻI MISIA: Top Marques 2014: o taʻavale sili ona lelei i le lalolagi o loʻo i ai iinei

E pei ona taʻua, ole Speedback GT e faʻavae ile Jaguar XKR. Lea e iu ina auina atu i matou i le iunite o le eletise e nafa ma le faʻanofoina o le Speedback GT. O 'au'aunaga fe'avea'i o lenei fa'aonaponei fa'aonaponei sa nafa ma le 3rd generation Jaguar AJ V8 poloka fa'atasi ma le 5L o le suiga ma le 550 horsepower. O se afi e folafola mai e toe maua uma lagona adrenaline na tuuina atu e le DB5 ana avetaavale i le 1963.

E le o iloa tau ma e iai le mafuaaga. O le maualuga o le fa'avasegaina o le Speedback GT e matua maualuga ma e mafai ona eseese tau mai le tagata fa'atau i le tagata fa'atau. Talu ai o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e tulaga ese ma faʻapitoa.

2014-David-Brown-Automotive-Speedback-GT-Interior-1-1280x800

E tusa ai ma tekinolosi o loʻo i ai nei, o le Speedback GT o loʻo faʻafeiloaʻi tagata o loʻo nofoia i faʻamanuiaga o le seneturi. XXI faʻatasi ai ma elemene e pei o: o moli i Xenon; fa'ata eletise; LED i tua; fesoasoani faaeletonika; ea malulu ma elemene mafanafana ma saogalemu uma tatou te iloa mai taavale faʻaonapo nei.

O totonu e itiiti se mea e fai ma le DB5, e leai se faʻamanatuga masani. David Brown Automotive ua na o le laina totonu o le XKR ma mea fou ma paʻu, ma ona lava auiliiliga.

Matou te tuʻuina oe i le vitio, lea o loʻo faʻaalia ai le tala atoa o le fanau mai o le Speedback GT.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili