Ua suia e Heico Sportiv le Volvo V40 fou

Anonim

I se galuega malosi tele, ae i le faʻaaloalo atoatoa mo laina autu o le Volvo V40 fou, na tuʻuina atu ai e Heico Sportiv se foliga fou i le foafoaga aupito lata mai o le Swedish brand.

O le vali i luga o iunite muamua o le Volvo V40 fou e leʻi faʻamago lelei, ma o le faʻatulagaina muamua o talosaga mo le sui fou o le aiga Volvo ua amata ona faʻaalia.

E ala i le lima o tagata Siamani mai Heico Sportiv - tagata tomai faapitoa i le ituaiga Volvo - ua oʻo mai se pusa matagofie ma faʻatinoga o loʻo folafola mai e tuʻuina atu lena faʻamalosi ma le "salero" e le mafai e le Volvo faʻapitoa ona tuʻuina atu i ana faʻataʻitaʻiga, i le tau o le tausia o tagata faʻatau tauagafau. ese mai ana lava oloa.

I le faaopoopo atu i se pusa matagofie, faia i uili lapopoa, o le pito i luma ma le pito i tua, o Heico e aofia ai foi ma se pusa faʻatinoga e faia i luga o le ECU ma se faʻafanua tui ua fuafuaina e suʻe ai laina eletise ma sili ona limafoaʻi binary. Mai le 237hp o le amataga e pasi atu i le 266hp sili atu le manaia o le malosi maualuga. O le torque e oʻo foi i se faʻaopoopoga tele. Mai le 320Nm i le 365Nm.

Ua suia e Heico Sportiv le Volvo V40 fou 28860_1

E le'i fa'asalalauina fa'amaumauga o fa'amanuiaga. Ae i le amanaʻiaina o tau o loʻo tuʻuina atu, faigofie o le V40 vitamini faʻaopoopoina e Heico o le a oʻo atu i le saoasaoa e latalata ile 250km / h ma faʻavavevave o le 0-100km / h i le 7 sekone. Folafolaga, e leai?

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili