24h of Lemons: Talofa ia SAANDA ma le kamupani

Anonim

Mo le toʻatele, o le 24h o Lemons o le taʻavale sili ona valea i le lalolagi. E mautinoa le malie ma o manatu sili ona soona fai o se vaega o le faaaliga. Iloa nisi.

O le 24h of Lemons, mo i latou e le iloa, o se taʻavale afi e faʻafefiloi tauvaga ma parody. O le tulaga sa'o lea mo tagata e sili ona fa'avalevalea, mata'utia ma fa'atauva'a fa'anaunau fa'ata'ita'iga ma pailate. Ina ia auai, e tatau ona avea oe ma se inisinia ma se vale.

Ioe, e mafai ona tatou maua ni taimi matagofie i le ala i le faʻaogaina o le Suzuki Swift GTi ma se pusa coilover lelei. Ae o le mea lena e "faaseseina" le faamoemoega o le 24H o Lemons. O se tuuga lea e masani ona le maua ai le taavale lelei.

Ona totoe ai lea o le faavalevalea ma le moemiti. E fa'afefea ona fa'aluaina pe fa'atolu le malosi o le afi, fa'aopoopo se pusa tino na faia i totonu o se fa'ato'aga ma toega o mea uma ma se isi mea «et voilá»: o lo'o i ai se matou masini ua saunia mo le 24h o Lemons! Mai le tele o le gafa o masini a Lemons, matou te faʻamaonia ni nai mea. Faatasi ai ma i latou, o le Honda 600 Coupé (ata o loʻo i lalo), o se tasi o taʻavale na faʻatulagaina le tulaga mo "kei taʻavale" - o taʻavale laiti e maualalo le malosi o le cylinder e manuia i Iapani.

24-itula-o-lemoni-malosi-aisea-e le-fausia-se-ogatotonu-engine-saab-powered-honda-600-ata-493368-s-787x481

I le taimi nei, e leai se mea tele. Ae (o loʻo i ai i taimi uma se ae ...) faʻaopoopo i mea faʻapitoa uma o lenei Honda 600 Coupé, e iai a matou mea e ofo ai i totonu. O le tama'i masini masaga lua ma na'o le 42hp na suia i le 200hp SAAB engine, saunia e le SAAB 9000 Turbo. I'uga? Na avea Little Honda ma… SAANDA!

Ma MetroGnome, e te iloa?

24-itula-o-lemoni-malosi-aisea-e le-fausia-se-ogatotonu-engine-saab-powered-honda-600-ata-493392-s-787x481

Ae o le mea moni e naʻo le Suzuki Swift ma le CBR 1000 afi i luma ma le malosi e faʻatatau i le pito i tua. O se Swift e le o se 24H o Lemons rookie ma ua uma ona manumalo i le mea na tupu. I le taimi lea, faʻapipiʻiina i se afi CBR900 ma filifili filifili i uili pito i luma. Ae talu ai o lu'itau fa'ainisinia e le'o tele naua, o lea na filifili ai le au foafoa e filifili mo se afi 1000cc e sili atu i le 150hp ma le uili tua. E mafai ona e mafaufauina le pisapisao na faia e lenei Swift infernal?

Afai i le taimi nei, ua uma ona e tusia ni faʻamatalaga mo galuega i le lumanaʻi, matou te fautuaina oe e toe mafaufau pe a uma ona e vaʻai i le isi tauva.

Toe fo'i se Honda Z600 coupe. Ole fua tutusa o le ita ma se ata vali na musuia e Porsche Rothmans tauvaga taavale - ae nai lo Rothmans, e iai a matou Rodents! I totonu, o le isi afi uila afi 116hp, faʻapipiʻi i se tulaga tutotonu pito i tua (ata i lalo).

24-itula-o-lemoni-malosi-aisea-e le-fausia-se-ogatotonu-engine-saab-powered-honda-600-ata-493382-s-787x481

Ae masalo o le taʻavale sili ona mataʻutia o le a toe faia le Suzuki Swift, faʻatasi ai ma se afi 220 horsepower Yamaha V6 faʻapipiʻi i tua. Ae mo le lanu lanu, e faʻaaloalo i le Jaguar XJR-9LM e Silk Cut, ae o loʻo iai isi faʻamatalaga sili atu ona faʻaalia e pei o le: "Sick Gut Gaguar". Va'ai:

24-itula-o-lemoni-malosi-aisea-e le-fausia-se-ogatotonu-engine-saab-powered-honda-600-ata-493396-s-787x481

Le lisi o "Frankencars" e mafai ona faʻaauau , fa'atasi ai ma fa'atulagaga e o'o atu i tulaga mata'ina o le fa'amuamua, ae o le mea e taua e fa'atumauina o le fiafia lea e fa'amoemoe le 24H of Lemons e tu'uina atu i ona sui auai. Ta'u mai po'o le a lau galuega moemiti (ta'avale + afi) e tauva ai i le 24H of Lemons iinei, po'o luga oa tatou upega tafa'ilagi.

24h of Lemons: Talofa ia SAANDA ma le kamupani 28902_5

Faitau atili