Piecha Design e ave le Mercedes-AMG C63 S i le tapulaa

Anonim

O le auro i luga o le lanumoana, o le Mercedes-AMG C63 S Station e sili atu i le 600hp. Siaki. Piecha Design na feagai ma le mataupu ...

E te manatu o le acronym 'AMG' e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga sili o le faʻatinoga i se Mercedes? Toe mafaufau. O le pusa fou a le Piecha Design ua faaigoaina o Rottweiler ma e ofoofogia le faʻaleleia o le faʻatinoga e mafai ai e le C63 S van ona tuʻuina atu le 620hp ma le 840Nm o le malosi, faʻasaga i le 517hp ma le 700Nm o loʻo i ai i totonu o le AMG version.

E LE'I MISIA: Aso o Tama: 10 fautuaga meaalofa

O le fa'asili o le fa'atinoga na fa'atupuina e le Piecha Design ua maua ai e le ta'aloga ta'aloga le 0.3 sekone i le saoasaoa mai le 0 i le 100km/h, ua ausia nei ile 3.8 sekone. Ina ia mafai ona tuʻuina atu i ai se foliga faʻamalosi e fetaui ma le gaioiga faʻatinoga, o le tagata sauniuni mai Rottweil na faʻaopoopoina le malosi o le aerodynamic i le chassis, lea o loʻo faʻaalia ai le 19 poʻo le 20 inisi uili, faʻaitiitia le faʻamalolo, pito pito, moli moli ma mea teuteu teuteu. O loʻo iai foʻi le avanoa mo se pusa faʻapitoa-naʻo, mo le tele o faʻamatalaga o loʻo i ai, e pei o le 250d 4Matic, o loʻo tuʻuina atu i le paʻepaʻe i totonu o le ata.

FESOASOANI: Mercedes-AMG GLC43 ma le malosi 367hp

E mafai ona e faia se pati, e le u o ia…Ma ioe, e mafai ona e faia ni puns i le igoa o lenei tagata sauniuni.

Piecha Design e ave le Mercedes-AMG C63 S i le tapulaa 28922_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili