Ua fa'ailoa mai e le Hyundai se fa'ata'ita'iga fou a le Veloster, i le lanu

Anonim

I na o le tolu ata, na faʻatagaina e le faʻailoga se faʻaaliga o le a le isi augatupulaga o le Hyundai Veloster - o le muamua mo le toeitiiti atoa le valu tausaga.

Afai i le tepa muamua o ata o loʻo faʻaalia nei e foliga tutusa ma le augatupulaga talu ai, e mautinoa lava o le taulaiga faʻapitoa a le au faʻailoga o le faʻaumatiaina o nisi o mea faʻapitoa a Veloster. Mo le taimi nei, o ata na faʻaalia e le faʻatagaina ai i matou e faʻamaonia le i ai o le faitotoʻa lona tolu i le itu taumatau, e pei o le augatupulaga muamua.

Hyundai Veloster teaser

Mai le amataga, o le pito i luma e sili atu ona mataʻina, faʻatasi ai ma se grille tele ma se tulaga maualuga atu i luga, tutusa ma isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga e pei o le i30. E mafai fo'i ona decipherable moli fa'aa'e ma fa'aoga ea tūsa'o i pito o le bumper, ona o ata ua fa'atupuina o lo'o iai pea se fa'ailoga felanulanua'i ae fenumia'i.

Ole fa'ailoga e le'o fa'aalia mai ai so'o se fa'amatalaga ole Hyundai Veloster fou ae o mea uma o lo'o fa'aalia o le a fa'apipi'iina i masini Turbo e lua, tasi le 1.4 lita ma le isi 1.6 lita. O le ta'uta'ua ta'uta'ua fitu-saosaoa lua-pipii otometi feaveai (7DCT) o le a maua foi i itu uma e lua, e ui lava o le ai ai se atigipusa manual.

Hyundai Veloster teaser

Afai e le'i ausia e le Veloster le manuia na faamoemoeina, po o le mea na faamoemoe i ai, i le taimi nei i lima o Albert Biermann - e nafa ma le atinaʻeina o BMW M uma - e mafai ona ese mea uma. O le faʻamaoniga o lenei mea o le Hyundai i30 N mataʻina lea ua uma ona matou aveina i luga o le taamilosaga Valleleunga i Italia.

E pei ona uma ona matou taʻua iinei, o le gaosiga o le N version mo le Veloster e mafai foi ona i luga o le laulau, ona o le faʻataʻitaʻiga fou ua uma ona pikiina i suʻega i le European Test Center i Nürburgring.

Ole Veloster fou o le ai ai a itiiti ifo ma le tolu auala avetaʻavale, lea e tulaga ese ai le taʻaloga taʻaloga, lea o le a ofoina atu le faʻavavevave sili atu ma le televave o suiga o mea e faʻaogaina ai le 7DCT otometi.

Faitau atili