Ole Rolls-Royce Phantom fou ole a fa'ailoa ile fa'ai'uga o Iulai

Anonim

E itiiti lava se taimi o totoe mo i tatou e feiloai ai ma le sui o le Rolls-Royce Phantom. O le a avea ma augatupulaga lona valu o se gafa e faʻalautele i le taimi, aemaise lava talu mai le 1925. O le Phantom mulimuli na tumau pea i le gaosiga mo 13 tausaga - i le va o le 2003 ma le 2016 - ma vaʻaia le lua faasologa ma le tolu tino: saloon, coupé ma convertible.

O se faʻataʻitaʻiga mataʻina i le tele o laʻasaga, lauiloa mo le muamua Rolls-Royce na atiaʻe ina ua maeʻa le mauaina o le British brand e BMW.

Ae mo le tupulaga fou o Rolls-Royce Phantom, o mea uma o le a fou lelei. Amata i le faʻavae e masani ona faʻaaogaina le alumini i lona fausiaina. O lenei faʻavae o le a faʻasoa i le SUV e leʻi tupu muamua, e oʻo mai i le taimi nei ua taʻua o le Cullinan project. E faʻamoemoe, o le Phantom fou o le a tumau faʻamaoni i le V12 configuration, e ui lava e le o manino pe o le a faʻaogaina i le 6.75 lita afi (ea), poʻo le Ghost's 6.6 lita afi (supercharged).

2017 Rolls-Royce Phantom teaser

Rolls-Royce, i le sauniuni mo le taunuu mai o lana fuʻa fou, o le a faʻatulagaina se faʻaaliga i Mayfair, Lonetona o le a manatua ai le fitu o augatupulaga o Phantom ua uma ona iloa. Ua faaulutalaina “The Great Eight Phantoms”, o le a aumaia faatasi ai se kopi faasolopito o augatupulaga taitasi o le Phantom, e filifilia e tala e tatau ona latou faamatalaina. E pei ona faaalia i le vitio, o le kopi muamua filifilia o le Rolls-Royce Phantom I lea e patino ia Fred Astaire, le lauiloa Amerika siva, pese pese, choreographer, tagata fai pese ma le televise.

O le faʻailoga o le a faʻaauau pea ona faʻaalia, i lea vaiaso ma lea vaiaso, se kopi o augatupulaga taʻitasi o le Phantom, taualuga i le tatalaina o le lona valu o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga, ia Iulai 27th.

Faitau atili