KTM X-Bow GT 2013 fa'alauiloa ae le'i fa'ailoaina i Sineva

Anonim

Na faʻamaonia le tala: O le KTM X-Bow GT e sau ma faitotoʻa ma se tioata tele, o se mea e leʻi iai i le uluai X-Bow.

O le X-Bow GT na fanau mai ma le faʻamoemoe e faʻamalieina i latou e sili atu ... tagata faʻatau. A aunoa ma le leiloa o lena fua o le ita ma le adrenaline e naʻo le X-Bow e mafai ona ofoina atu, na filifili KTM e fatuina se faʻataʻitaʻiga e le mataʻutia. I le taimi nei, faʻatasi ai ma le vaʻalele sili atu ona puipuia, o avetaavale o lenei X-Bow GT o le a amata ona faʻataunuʻuina "aso taʻavale" i se auala sili atu le filemu ma le filemu. O le filemu e pei o le fai atu… o se tietiega i luga o lenei superkart e leai se mea ae filemu.

KTM X-Bow GT 3

O le X-Bow muamua na faʻalauiloaina i le 2008 ma faʻapipiʻiina i le 2.0 Turbo mai Audi, ma le 237 hp. Mulimuli ane, i le 2011, na tuʻuina atu ai e KTM se faʻamatalaga sili atu ona fiafia i le 300 hp, le X-Bow R. Ina ia tuʻuina atu ia te oe se manatu, o le saoasaoa mai le 0-100 km / h i se "meataalo" pei o lenei ua faia i le 3 .9 sekone. E sili atu na'o le tauva o Ariel Atom.

E le'i fa'ailoa mai e KTM se mea e uiga i lenei X-Bow GT, na'o ata e mafai ona e va'aia, peita'i, matou te iloa o le a iai le KTM X-Bow GT i le Geneva Motor Show i le vaiaso a sau. I ni nai aso, o le a aumaia e le matou sui faapitoa, Guilherme Costa, tala uma e uiga i lenei mea ma isi masini o le a iai i Geneva. Fa'aauau pea!

KTM X-Bow GT

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili