Opel GT concept i le alofa i Sineva

Anonim

O le ituaiga Siamani na ave le Opel GT concept i Sineva. O se saafiafiga i le uluai GT ma sili atu i mea uma, o se faʻaaliga o le faʻailoga i le lumanaʻi.

O le suli tuusa'o i le augatupulaga muamua o le Opel GT ma le Monza Concept talu ai nei, o le ta'avale ta'aloga fou o lo'o fa'aalia o ia o se fa'ata'ita'iga i le lumana'i e le fa'agaloina ai tu ma aga a le ituaiga. I le faʻaopoopoga i le leai o ni faʻata i tua, 'au o le faitotoʻa ma faʻamalama matagi, o se tasi o faʻafouga sili ona manino o faitotoʻa faʻatasi ma faʻamalama faʻatasi ma faʻatonuga eletise e faʻagaoioia e masini faʻamalosi.

O le Opel GT fou o loʻo faʻaalia ai se potu vateatea, o se faʻaogaina lautele o le faitotoa faʻaoga, o se faʻaopoopoga o le mata matagi i luga o le taualuga ma luma o lamepa i luma ma le 3D (IntelliLux LED Matrix System), lea e mafai ai ona ave le avetaʻavale i luga o le maualuga e aunoa ma le faʻamalamalamaina o isi. E moni lava le ulufale atu i totonu, o le taulaiga o le atugaluga o Opel i le fesoʻotaʻiga, ma faʻaalia ai se tasi o faʻailoga autu mo le lumanaʻi.

Opel GT Concept (3)
Opel GT concept i le alofa i Sineva 29081_2

FESOASOANI: Faʻatasi ma le Geneva Motor Show ma Ledger Automobile

I tulaga o powertrains, o le Opel GT o loʻo faʻapipiʻiina se afi penisini 1.0 Turbo ma le 145 hp ma le 205 Nm o le malosi, faʻavae i luga o le poloka na faʻaaogaina i le Atamu, Corsa ma Astra. O le felauaiga i uili pito i tua o lo'o fa'atautaia e se fa'asologa fa'asolosolo ono-saosaoa fa'atasi ai ma le fa'atonutonuina o sifi foe ile uili.

O le a gaosia? Fai mai Opel e leai - e le o le fa'amoemoe lea na fausia ai e le fa'ailoga le GT Concept. Ae ui i lea, o le mea moni o le faʻailoga na faʻateʻia i le taliaina e le lautele. E mafai ona suia fuafuaga i taimi uma… matou te fa'amoemoe o lea.

Tumau i ata:

Opel GT Concept (25)
Opel GT concept i le alofa i Sineva 29081_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili